Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Efter tre år som førsteholdstræner i Vordingborg IF sagde Kenneth ”Bøv” Hansen farvel til spillerne, som gav træneren en ekstra god afskedsgave med 6-1 sejren over Slagelse IK.

Bjarne Jensen bliver ny træner i Vordingborg IF

Det bliver den tidligere Superligaspiller Bjarne Jensen, der fra årsskiftet overtager posten som førsteholdstræner i Vordingborg IF.


Den 1. januar 2017 bliver skiftedag i Vordingborg IF, når Kenneth ”Bøv” Hansen, efter tre år på trænerposten, takker af og overlader tøjlerne til Bjarne Jensen, som har indgået en to-årig aftale med Serie 1 klubben.

- Det er helt i tråd med vores strategi, at vi ville skifte førsteholdstræner i vinterpausen, for dermed bliver opstarten længere, end når træneren overtager efter en kort sommerpause, fortæller Henrik Pedersen fra Vordingborg IF.

43-årige Bjarne Jensen har tidligere trænet Ørslevs førstehold, hvor også Kenneth ”Bøv” Hansen var aktiv spiller, så vejene krydses igen, når ”Bøv” siger farvel, og den tidligere Ørslevtræner siger goddag.

Dermed siger Bjarne Jensen også farvel som træner i Østmøn SGI, der ellers havde en kontrakt, som var gældende i endnu halvandet år. Men kontrakten er opsagt, så Bjarne Jensen kan tiltræde i Vordingborg IF fra årsskiftet.

Det bliver et hold under nedrykningsstregen, som Bjarne Jensen får at arbejde med, men med storsejren i efterårets sidste hjemmekamp mod Slagelse IK lysner det.

Da Kenneth ”Bøv” Hansen i foråret 2014 tiltrådte som træner, var førsteholdet nærmest helt til rotterne. Holdet lå til nedrykning fra Serie 2 rækken og foråret ændrede ikke, at Vordingborg IF ville blive et Serie 3 hold.

- Det ændrede sig, da vi i efteråret 2015 valgte at indplacere førsteholdet i den nordlige Serie 3 række. Vi slap for lokalopgør og mødte nogle stærkere modstandere. Det var noget af en satsning, som gav bonus, fortæller Kenneth ”Bøv” Hansen.

Vordingborg IF sikrede sig oprykning til Serie 2 rækken og i efteråret 2015 tog holdet så den sidste oprykning til Serie 1 rækken. 

På nuværende tidspunkt ligger Vordingborg til nedrykning, men en hjemmesejr i forårspremieren mod Vallensbæk kan sende holdet i den rigtige retning.

- Jeg glæder mig til at starte i Vordingborg IF, som  har en meget ung spillertrup. Jeg kender faktisk kun to af spillerne, Dennis Jensen og Jan F. Hansen, som jeg har spillet sammen med i Døllefjelde, men med en lang træningsopstart, skal jeg nok lære de unge spillere at kende, fortæller Bjarne Jensen.

 

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Lopperier i...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
26.
Mar
Arrangementer i marts KulturArkaden
26.
Mar
Weekend i sjælens og universets tegn Møns spirituelle messe
26.
Mar
Stort Loppe- og Kræmmermarked Lopperiet
27.
Mar
Generalforsamling LAG Sydsjælland
27.
Mar
Generalforsamling Kastrup-Ndr. Vindinge Vandværk
27.
Mar
Generalforsamling Vandløbslav for Mern Å
27.
Mar
Generalforsamling Kalvehave Vandværk
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
28.
Mar
Workshop Vordingborg Kommune