Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

En ”generalfarce”

Krista Steffensen

Dybsbrostræde 1

4780 Stege

 

Indtryk fra Møns Banks ekstraordinære generalforsamling 1. august: 

Sammenhold og opbakning til Møns Bank, var overvældende blandt de 948 fremmødte aktionærer. Fra første parket var det underholdende, i al sin bekostelige tragikomiskhed, at betragte Aktionærforeningens familien Hansen & co,  ved nabobordet. Stjerneskuddet, Jesper Hansen, leverede et rørende forsvar for sin far, som på det skammeligste var blevet hængt ud i medierne. Derefter fulgte angreb på bankens repræsentantskab & bestyrelse for uduelighed.

Dette blev besvaret ordentligt, med alle nødvendige forklaringer, - herunder prisen på ordinær henholdsvis  ekstraordinær generalforsamling. Da patriarken HC Hansen derefter indtog talerstolen, fordampede sidste rest af sympati, for grovhederne i hans indlæg stod fuldstændig mål med sønnens. Mange indlæg fulgte, - og spørgsmål til aktionærforeningen. Desværre hørte hovedstammen i foreningen næppe alle indlæggene;  de havde travlt med at ryge, udenfor. Dog forsøgte unge Hansen sig afslutningsvis igen på talerstolen; han kunne hverken huske navne på spørgerne eller meget af spørgsmålene, og virkede faktisk som om, der havde været andet end almindelig tobak i de smøger som familien delte udenfor. Da det kom til kandidater, valgte Hansen-klanen alene at lade sig repræsentere ved en kvinde fra Greve?, hvis helligste mål var at få ”god tone” i repræsentantskabet. Ind kom hun ikke. Men hun kan måske opdrage på Hansenklanen.

Det var en vældig underholdende generalforsamling, som havde det ene gode formål at cementere vores lokale sammenhold, demokrati og frihed til selv at vælge og vælge fra. Desværre er fravalg umuligt, når en flok tåber insisterer på ekstraordinær generalforsamling. Næsten ½ million kostede det show!! I det lys er det billigt, når bankens ordinære generalforsamling kan afholdes for kroner 690.000,- , med mindst 200 flere deltagere, mad, vin, underholdning med videre.

Men mon ikke Møns Bank går visse procedurer efter, og rydder op i gamle vaner. For så har den halve million tjent endnu et godt formål.

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Lopperier i...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
27.
Mar
Generalforsamling LAG Sydsjælland
27.
Mar
Generalforsamling Kastrup-Ndr. Vindinge Vandværk
27.
Mar
Generalforsamling Vandløbslav for Mern Å
27.
Mar
Generalforsamling Kalvehave Vandværk
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
28.
Mar
Workshop Vordingborg Kommune
28.
Mar
Foredrag: "Kom helskindet igennem som pårørende" LØVFALD - Foreningen for demente og pårørende
28.
Mar
Generalforsamling Svinø Borgerforening
28.
Mar
Generalforsamling Mern Antenneforening