Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Eventyrland ligger i Vordingborg...

Svend Andersen

Uglevænget 9

4760 Vordingborg

 

Det bliver mere og mere tydeligt, at det må være den opfattelse der råder i byråd, blandt politikere og embedsmænd. Til trods for utallige gode forslag og ideer fra seriøse medborgere, senest fra Hilmer Petersen (Hotel Kong Valdemar) og hans gæster (”Turister”), og Brian Devantier, - nægter politikerne fortsat at høre efter hvad der rører sig blandt vælgerne/skatteyderne/borgerne i det hele taget. Hvis politikerne ikke snart lærer og indser den tvingende nødvendighed, - at betingelserne for handelsliv og erhvervsudvikling i det hele taget forbedres revolutionerende, - så er vi mange der er bange for at byen vil fortsætte stagnationen yderligere og i et hastigere tempo. De seneste ”Eventyr/Kejserens nye klæder” som er sat i gang: Kongekroner i 116 gadelamper til kroner 10.000 per styk = kroner 1.160.000. 

Leasing af stort vandland ved Panteren i Vordingborg: - Efter 25 års leje skal kommunen købe det hele for cirka 25 millioner kroner. Jeg skal tillade mig at stille spørgsmål til, i hvilken tilstand er det store vandland så til den tid - renovering kroner? Jeg tror hr. borgmester Knud Larsen skulle lære at spare op igen, - vi lever ikke længere i en inflationstid. Kære Brian Devantier, - jeg tror desværre ikke det er nok for de lokale medlemmer af kommunalbestyrelsen at vandre forbi øjenlægen, de har også behov for ørelægen. Desværre tror jeg ikke de ovennævnte to tiltag vil resultere i ny syndflod af tilflyttere/turiststrømme og erhvervsudvikling til gavn for den slunkne kommunekasse i form af stigende skatteindtægter.

 

Præcisering...

 

De beløb, der nævnes i ovenstående debatindlæg er blevet forelagt udvalgsformand Asger Diness Andersen, der  præciserer overfor Sydsjællands Tidende, at den første prototype kostede 3.477 kroner plus opsætning. De efterfølgende lygter er langt billigere at producere, da der bliver lavet mange af dem. Samlet set løber kroneprojektet i følge Asger Diness Andersen op i 90-100.000 kroner. Men flere sponsorer har budt ind, så den reelle udgift for kommunen er snarere omkring 60.000 kroner. 

- I øvrigt så er ideen fremkommet fra en borger, som vi har lyttet til, siger Asger Diness Andersen til avisen.

Erhvervsudvalget har endnu ikke behandlet sagen om kroner i byens gadelygter, så der er ikke politisk taget stilling til, hvorvidt kommunen vil støtte projektet eller ej.

MILLE


Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Lopperier i...
  • FOTOS: DGI...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
26.
Mar
Arrangementer i marts KulturArkaden
26.
Mar
Weekend i sjælens og universets tegn Møns spirituelle messe
26.
Mar
Stort Loppe- og Kræmmermarked Lopperiet
27.
Mar
Generalforsamling LAG Sydsjælland
27.
Mar
Generalforsamling Kastrup-Ndr. Vindinge Vandværk
27.
Mar
Generalforsamling Vandløbslav for Mern Å
27.
Mar
Generalforsamling Kalvehave Vandværk
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
28.
Mar
Workshop Vordingborg Kommune