Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Festuge-aktionær siger sin mening

Bjarne Pilegaard

 Røstofte Skovvej 5

4735  Mern

 

Kære Preben og bladets øvrige læsere

Tusind tak for dit positive svar i både Sjællandske og i Sydsjællands Tidende. Øv, at dit svar pludselig optræder i Sydsjællands Tidende, især når mit synspunkt ikke har været bragt samme sted. Bladets læsere må undres over, hvad vores lille snak handler om. 

Jeg har derfor fremsendt mit indlæg til dette blad i håb om optagelse. Delt i to afsnit, idet bladet (som der står beskrevet under dit indlæg) ikke optager læserbreve på mere end 300 ord. (Dit indlæg fylder godt nok 330 ord, men sådan er der jo så meget).

Men, som læseren forhåbentlig vil kunne læse et andet sted her i bladet, så tillader jeg mig at stille spørgsmålstegn ved festugens videre eksistens, både på vores nye slotstorv og men også formen af samme. Det er åbenbart kun noget man må tænke, ikke sige højt. For selvom du, Preben henviser til de mere end 100.000 publikummer (hvor så det tal end kommer fra) så er det da ikke retningsgivende for, om festugen er god og om den skal fortsætte i den ”gamle” indpakning. Jeg mener bare, at 1 million fluer i en kostald kan da heller ikke tage fejl, vel? Men helt godt er det da ikke.

Ved du i øvrigt, at Vordingborg Kommune støtter festugen? Eller måske mere direkte sagt, du og jeg, og de øvrige ca. 27.000 skatteborgere giver hver en ti-krone i støtte til festugen. I alt 250.000 kroner svarende til lønnen hos en fyret pædagogmedhjælper i en kommunal børnehave. Du og jeg støtter på denne måde en privat virksomhed med delvis offentlig støtte. Så må det også være rimeligt, at vi ”festuge-aktionærer” har en mening.

Hvordan festuge-virksomheden i øvrigt forvalter denne kommunale 10 krone er en helt anden historie som vi må tage op en anden dag.

 
Seneste gallerier
  • Studenter fra ZBC...
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Sankt Hans på...
  • FOTOS: Studenterne...
Kommende arrangementer
27.
Jun
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
28.
Jun
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
29.
Jun
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
29.
Jun
Ekstraordinær generalforsamling Langebæk Alliancen
29.
Jun
Ekstraordinær generalforsamling Nyråd Idrætsforening, fodboldafdelingen
30.
Jun
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
01.
Jul
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
01.
Jul
Åben vejledning CELF
02.
Jul
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
03.
Jul
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum