Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
I foråret blev Simon Olsen fra Vordingborg Bueskyttelaug udtaget til det danske ungdomslandshold og det blev starten på en imponerende række af gode resultater i både ind- og udland.

Formkurven har pilen op

BUESKYDNING Den unge skytte fra Vordingborg kvitterede for sin udtagelse til ungdomslandsholdet, da han i maj måned var med til at vinde sølvmedalje ved European Youth Cup i Ungarn. Ved Europamesterskaberne for ungdom, der blev afviklet i Bukarest i juli måned, skød Simon Olsen personlig rekord og en klar førsteplads i kvalifikationsskydningen og sammen med Lyngbyskytten Sasha Andersen vandt han EM-bronze for mix-hold.

Dansk ungdomsmester
Ude i Europa har Simon Olsen markeret sig flot med en placering i top fem og den imponerende række af gode resultater i udlandet blev fornemt understreget, da der blev skudt om de danske ungdomsmesterskaber, som fandt sted på Bosai i Præstø.
Her vandt Simon Olsen samtlige individuelle finaleskydninger og det sidste lys i lagkagen blev sat i Aalborg hvor der blev skudt om det danske mesterskab for seniorskytter.

Finale mod verdenmester
På trods af, at Simon Olsen stadig er ungdomsskytte, havde han valgt at tage kampen op mod landets bedste seniorskytter og præstationen rakte til en noget overraskende DM-sølvmedalje.
I semifinalen stod Simon Olsen overfor Martin Damsbo, der er placeret som nummer syv på verdensranglisten. Men den unge skytte fra Vordingborg holdt hovedet koldt og besejrede forhåndsfavoritten med et enkelt point og dermed var vejen banet til finaleopgøret mod den regerende verdensmester Stephan Hansen fra Nykøbing Falster.
Verdens bedste skytte blev dog en for stor mundfuld for Simon Olsen, som fik overrakt en flot DM-sølvmedalje  i klassen Herre Compound.
Det kan vel nu kun være et spørgsmål om tid, inden vi får Simon Olsen at se på det danske seniorlandshold.

DM-titler til Vordingborg
Klubkammeraterne fra Vordingborg Bueskyttelaug forstod også at vinde medaljer med hjem fra de danske seniormesterskaber.
Finalen i Herre Barbue blev et rent internt anliggende mellem de to Vordingborgskytter Tomas Nobæk Jensen og Thomas Christensen med førstnævnte som guldvinder.
I klassen Dame Barbue løb Christina Mess med det danske mesterskab og i holdskydningen var der også medaljer til Vordingborgskytter.
Thomas Christensen og Christina Mess blev danske mestre for mixhold, mens Tomas Nobæk Jensen, Thomas Christensen og Michael Stage, efter at have sat dansk rekord med 1.683 point ud af 2.160 mulige, er danske mestre i Herre Barbue for hold.

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Gøngemarked -...
  • FOTOS: Musikfestival...
  • FOTOS: Kulsbjergløbet
  • FOTOS: Vikingedage på...
Kommende arrangementer
20.
Aug
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
20.
Aug
Udstilling: Kunsten i lyset Sophienholm
20.
Aug
Musikfestival 2017 Udby/Ørslev Kirker
20.
Aug
Gøngemarked 0 års jubilæum Gøngemarked
20.
Aug
Velkommen til Vandugen Vordingborg kommune
20.
Aug
Waves Festival Cantabile 2
21.
Aug
Udstilling: Kunsten i lyset Sophienholm
21.
Aug
Borgermøde med kulturminister Mette Bock Ældre Sagen
21.
Aug
Velkommen til Vandugen Vordingborg kommune
21.
Aug
Waves Festival Cantabile 2