Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Galleri: Fotos: Stafet for livet 2015

Stafet for livet:
- Jeg har lige lidt ferie til på fredag, så skal jeg med til Vilde Vulkaner, griner Stafet-formand Gabrielle Hebo, der efter en intens uge og en fantastisk weekend, kunne lægge Stafet for livet 2015 succesfuldt i seng.
1156 tilmeldte kæmpere, masser af tilskuere oveni og et overskud til Kræftens bekæmpelse, der i hvert fald bliver et pænt stykke over 200.000, og også højere end sidste år.
- Vi har ikke gjort endelig status endnu men det ser rigtig fornuftigt ud. Det er gået over al forventning, siger Gabrielle Hebo, der fortæller at hun slet ikke har haft tid til at sige tak til alle dem, der har hjulpet med og været en del af, det store arrangement, der trods et helt nyt hold af arrangører, ser ud til at have klaret det bedre end premiereåret i 2014.
- Der har været meget at se til, og vi skal nok være bedre til at dele opgaver ud næste år, men man er helt høj her bagefter, siger hun.
Som noget nyt var boder og telte samlet i midten af løbebanen, ligesom der var lavet flottere toiletforhold og belysning på banen, hvilket alt sammen fik det hele til at glide godt. Og der er ingen tvivl om, at der bliver en stafet igen næste år.
- Det bliver dog en uge tidligere, fordi skolernes sommerferie - og dermed Vilde Vulkaner, der bruger samme område - er rykket en uge frem, siger Gabrielle Hebo, der glæder sig over arrangementet er gået helt perfekt, mens alle andre kan glæde sig over at Vordingborg har fået endnu en fast tradition, der kan tiltrække tusindvis af mennesker.

Seneste gallerier
  • FOTOS: Kulsbjergløbet
  • FOTOS: Vikingedage på...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS:...
Kommende arrangementer
18.
Aug
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
18.
Aug
Udstilling: Kunsten i lyset Sophienholm
18.
Aug
Musikfestival 2017 Udby/Ørslev Kirker
18.
Aug
Gang i Danmark - Lærke Vordingborg Handelforening
18.
Aug
"Copy with a twist" Privat
19.
Aug
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
19.
Aug
Udstilling: Kunsten i lyset Sophienholm
19.
Aug
Musikfestival 2017 Udby/Ørslev Kirker
19.
Aug
Gøngemarked 0 års jubilæum Gøngemarked
19.
Aug
Åbent hus - Finn Agger 70 år Pelikan Pels Møn