Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Galleri: Senior-svingom med smurte stemmebånd

Tre dage i streg var der som noget helt nyt musikfestival for ældre i Medborgerhuset i Vordingborg. Hundredevis af seniorer lagde i festivaldagene nostalgiske ører til gamle danske evergreens.

Hele salen klappede, vuggede, dansede og sang med, da der blev taget hul på Ældremusikfestivallens tredje dag, som sluttede med Melodi Grand Prix-sange, hvor Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants lagde ud med Dario Campeottos kærlighedserklæring, der blev efterfulgt af Birthe Kjærs og Johnny Logans grand prix-bidrag.
Over tre dage strømmede seniorer til Medborgerhuset i Kirkeskoven for at hygge sig til lyden af gamle danske hits, lige fra Bamses Venner til optræden ved tidligere bakkensangerinde Elsebeth Iver.

Det var en succesfuld debut for Vordingborgs første ældremusikfestival, og det har længe været tiltrængt ifølge initiativtager Kirsten Vagner, som er aktivitetsmedarbejder på Brænderigården. Hun har i flere år ønsket sig en festival for det ældre publikum, og takket være hjælp fra blandt andet Vintersbølle Aktivitetscenter, Klaus og Karin Strandholm og Vordingborgskolen, der stod for gaveboder og mad.
- Børnene har Vilde Vulkaner, og så er der Festugen, Men der manglede noget for de ældre, siger Kirsten Vagner og fortsætter:
- Det er en kæmpe glæde at se glade smil hos de ældre, der ikke allesammen oplever så meget til daglig og ikke kommer så meget ud. Det giver så meget tilbage, er samarbejdsparterne enige om.
- En ældre dame på 97 havde kun tilmeldt sig til i går. Så da bussen ikke kom, tog hun sin stok og gik hele vejen med rollator fra Chr. Winthersvej, for hun skulle altså til festival, ler Kirsten Vagner, der har besluttet sig for at gentage succesen i uge 22 næste år

Seneste gallerier
  • FOTOS: Studenterne...
  • FOTOS: Politikere...
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Fugleskydning...
Kommende arrangementer
23.
Jun
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
23.
Jun
Skt. Hans Aften Foreningen Norden Møn - Vordingborg
23.
Jun
Sankt Hans Langebæk Alliancen
23.
Jun
Bål på Borgen Vordingborg Handelsforening, Vordingborg Kommune, Sydsjællands Tidende og Danmarks Borgcenter
23.
Jun
Sankt Hans ved Skibinge Kirke Skibinge Menighedsråd
23.
Jun
Sankt Hans fest i Mern Mern Håndværker- & Borgerforening
24.
Jun
Thorvaldsen & kvinderne Bo Manderup Jensen
24.
Jun
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
24.
Jun
Åbent hus Leif Nielsen Jensen A/S
25.
Jun
Loppemarked Tøvelde Forsamlingshus