Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Har vi fortjent bedre?

Bent Jørgensen

Hårbøllevej 60

4792 Askeby

 

Egentlig ville man jo helst tro det bedste om sin kommunalbestyrelse, for de har jo et overordnet ansvar for 45 tusinde borgeres liv og velfærd, i en helst velfungerende kommune.Men gang på gang skuffes man og eksemplerne er mange: Den nye skolestruktur,desperat forsvaret af udvalgsformanden, Peter E.Jonassen, på det legendariske møde på Kalvehave Skole,overfor 300 forældres foragt,for hvad var det egentlig der stod i valgprogrammet i sin tid? Mødet om Kostervig Møllerne i Håbet i Røddinge, der ligeså desperat blev forsvaret af udvalgsformanden,Erling B.Nielsen, klogeligt med forstærkning fra administrationen,til at beslaglægge taletiden,og dertil en partisk mikrofonholder.

Eksemplerne er desværre for mange. Se blot de mange læserbreve. Formanden for Vordingborg Forsyning, Thomas Christfort, har lidt for direkte jordforbindelse til de husejere, som finanskrisen har gjort teknisk insolvente, da han igangsatte et kloakeringsprojekt i Magleby, der nu risikerer at sende beboerne på tvangsauktion ”Det er frygteligt,det der sker derude-” udtaler han hændervridende til Sydsjællands Tidende, men sket er sket, og kommunen har ikke råd til at hjælpe borgerne,for pengene er brugt til det noget større kloakeringsprojekt rundt om Ruinterrænet i Vordingborg.

Det sidste eksempel, er to læserbreve fra ”Den Grønne Ring”,en forening til hjælp for misbrugere,der nu er sat på gaden fra deres mødelokale i Stege, og som kommunen ikke vil hjælpe til nye lokaler. Det har formanden for kommunens psykiatriudvalg,Ib Johansen ellers lovet dem engang i foråret, men politikerløfter forsvinder som varm luft,når rådhusets dør lukker sig efter dem, til møderne med den viljestærke administration. Her sidder kommunaldirektøren i spidsen, med statsministerløn og bosat i Hellerup og kan nok ikke forventes, at have meget føling med kommunens befolkning. Et mindstekrav burde da være, at vores kommunaldirektør er bosat i kommunen.

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Brand i...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
29.
Mar
Generalforsamling Fugleskydningsselskabet af 1788 for Vordingborg og Omegn
29.
Mar
Ordinær generalforsamling Lollands Bank
30.
Mar
Ordinær generalforsamling Lundby Vandværk
30.
Mar
Generalforsamling Mern Vandværk A.M.B.A.
30.
Mar
Generalforsamling Bårse Idrætsforening
30.
Mar
Arrangementer i marts KulturArkaden
01.
Apr
Kunstudstilling Lions Club Møn, SuperBrugsen Lendemark og Vordingborg Kommune
01.
Apr
Forårsdag Land & Fritid, Bårse
01.
Apr
Danmarkspremiere Franks Auto
01.
Apr
Dækskifte-weekend Carsten Jensen Biler A/S