Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Christian Jürgensen dækker af og Vordingborgmålmand Lasse Nielsen får fat på bolden efter den først har ramt stolpen.

Hjemmesejr regnede væk

FODBOLD For anden uge i træk blev en førsteholdskamp på Vordingborg Stadion afviklet i silende regn og ligesom sidste weekends opgør mod topholdet fra Ishøj lykkedes det også denne gang Vordingborgmandskabet at score tre gange.
Det rakte dog i sidste ende ikke til en sejr mod Raklev, men det var tæt på.
Første halvlegs enlige mål blev sat ind af gæsternes anfører Rasmus Larsen, men hjemmeholdet havde to store muligheder for at gå til pausen med en føring.
I det 37. minut misbrugte Ahmad Ammou en af de helt store og blot fem minutter senere havde Dennis Kølle Larsen heller ikke heldet med sig foran Raklevmålet.
- Vi har stadig mange skader og det har betydet, at vi endnu ikke har spillet en kamp med min ønskeopstilling, fortæller Vordingborgtræner Kenneth ”Bøv” Hansen, som også i lørdagens opgør satte en debutant på banen og unge Emil Brandt havde faktisk en stor andel i målet til 3-2.
Men først skulle hjemmeholdet have rettet op for fejlene fra første halvleg, hvor gæsterne stort set vandt alle opsamlingsboldene og kunne sætte nogle farlig omstillinger i gang.

Smider to føringer
Vordingborgspillerne gik ind til anden halvleg med en tro på, at det stadig kunne lade sig gøre og Casper Møllekær var på pletten to gange.
Anfører Jeppe Beck stod for oplægget til 1-1, hvor Casper Møllekær blot behøvede at sætte en kølig inderside på læderet og føringsmålet til 2-1 var lidt af en indøvet detalje.
Hjemmeholdet laver en indkastkombination og Ahmad Ammou lægger bolden perfekt ind til Casper Møllekær, som pander bolden i mål.
Man skal ikke glæde sig for tidligt, for allerede to minutter senere kiksede målmand Lasse Nielsen, som tillod sig at bevæge sig langt væk fra sit mål.
- Lasse Nielsen var vel på vej ud på tilskuerpladserne og så ramte Raklev en svævebold, der sejlede med Dennis Jensen ind i målet, sukker Kenneth ”Bøv” Hansen.
Begge mandskaber prøvede forgæves at spille fodbold i det smattede føre, hvilket stort set ikke lykkedes, men de trofaste tilskuere fik endnu to mål at gå hjem på.

Debutant viste overblik
Tusmørket var ved at indfinde sig, men stemningen på lægterne lyste op sammen med 3-2 målet, der var lækkeri fra øverste hylde.
Debutanten Emil Brandt modtog bolden på højrekanten og fik lokket to forsvarsspillere til sig, inden han med flot overblik sendte bolden ind foran mål, hvor Dennis Kølle Larsen kunne brage bolden i mål.
Gæsterne kunne dog køre hjem med det ene point i bagagen, for udligningen til 3-3 var også godt sparket ind af Lasse Christensen.
- Det er ærgerligt, at vi ikke formåede at holde 3-2 føringen, fortæller Kenneth ”Bøv” Hansen, som fremhæver Jacob Østerbye Rasmussen, der indledte kampen med to nærgående hovedstødsforsøg.

Serie 1: Vordingborg IF - Raklev GI 3-3 (0-1).
Mål: 0-1 Rasmus Larsen (14). 1-1 Casper Møllekær (49). 2-1 Casper Møllekær (58). 2-2 Rasmus Larsen (60). 3-2 Dennis Kølle Larsen (68). 3-3 Lasse Christensen (82).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Tyvstart på...
  • FOTOS: Musikskolens...
  • FOTOS: Latin og...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
30.
Apr
Strygetrioen ZPR Musikforeningen Cæcilia
30.
Apr
Jubilæums Åbent Hus og reception Bil Center Syd
30.
Apr
Dansk romantik møde spansk dramatik Præstø-koret
01.
Maj
1. maj 2017 - morgenmad + fælleskørsel til Fælledparken LO Sektion Sydsjælland
01.
Maj
1. maj på Stentorvet i Vordingborg midtby Socialdemokratiet, Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti
01.
Maj
1. maj i Vordingborg og Fælledparken LO Sektion Sydsjælland
01.
Maj
Reception Bil Center Syd
02.
Maj
Generalforsamling Præstø Jazzklub
02.
Maj
Informationsaften Bedre Psykiatri, Vordingborg
03.
Maj
Kom i form til sommeren - Styrke, smidighedstræning og afspænding, hensynstagende, Præstø LOF Vordingborg