Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Lyt til kendsgerninger

Gabrielle Renzius, byrådskandidat LA 

Fanefjordgade 152 

4792 Askeby

 

Med dette indlæg vil jeg gerne gøre opmærksom på de udfordringer som butikkerne/detailhandlen har, der ikke strategisk, taktisk og praktisk forstår at indstille sig på den nye virkelighed, som består af butikkernes webshops og Google det er næsten lige så vigtig en inspirationskilde til varekøb som tilbudsaviser og butiksbesøg. 

Undersøgelser som RIS har lavet for Berlingske Business Magasin viser, at 20 procent af kunderne forventer at de også kan e-handle og andre 45 procent så gerne at muligheden var til stede, - også når kunderne er i butikkerne. Derfor skal butikkerne laves helt om. Kunderne vil stadigvæk gerne handle i forretningerne, men det skal være på en anden oplevelsesrig måde. Det store modeord i udvalgshandelen er cross channel - det vil sige salg, distribution og service på tværs af alle salgskanaler - fysisk såvel som elektronisk. Det indebærer også at man kan e-handle i den fysiske butik via store iPad skærme. Desuden skal man kunne hente varer bestilt over nettet i den fysiske butik og bytte dem der. 

Derfor vil jeg anmode den nuværende kommunalbestyrelse i Vordingborg om at lytte og kende til kendsgerningerne, nu og når de forhåbentlig nedlægger deres ide om butikscenter i Vordingborg bymidte. Det der er brug for er at give detailhandlen de bedste rammer for at kunne drive forretning i fremtiden - så i stedet for at beslutte noget som ingen er interesseret i - så beslut at samarbejde med detailbutikkerne og handelsstandsforeningerne i deres bestræbelser på, at udvikle forretningskoncepter til gavn for kunderne/borgerne og dem selv. På denne måde vil byråddet være en hjælpende hånd. Jeg håber denne opfordring modtages med en saglig tilgang fra alle involverede parter.

Liberal Alliance Vordingborg er med for - at støtte op om de oplæg som handelstandsforening og detail butiks ejere kommer frem med. Når det kommer kunden tilgode og give en masse oplevelser når der handles i  de lokale butikker.

Seneste gallerier
  • FOTOS: Brand i...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
29.
Mar
Generalforsamling Fugleskydningsselskabet af 1788 for Vordingborg og Omegn
29.
Mar
Ordinær generalforsamling Lollands Bank
30.
Mar
Ordinær generalforsamling Lundby Vandværk
30.
Mar
Generalforsamling Mern Vandværk A.M.B.A.
30.
Mar
Generalforsamling Bårse Idrætsforening
30.
Mar
Arrangementer i marts KulturArkaden
01.
Apr
Kunstudstilling Lions Club Møn, SuperBrugsen Lendemark og Vordingborg Kommune
01.
Apr
Forårsdag Land & Fritid, Bårse
01.
Apr
Danmarkspremiere Franks Auto
01.
Apr
Dækskifte-weekend Carsten Jensen Biler A/S