Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Også vores bank

Birgit Møller-Hansen

Bellevuevej 7

4720 Præstø

 

På foranledning af Krista Steffensens indlæg i Sydsjællands Tidende d. 14.august  2013 må følgende kommentarer være på sin plads. Hvad angår min egen og min families opførsel er der vist ikke mange rationelt tænkende mennesker, der ikke kan se, at den snarere må betegnes som eksemplarisk, specielt sammenlignet med den ekstremt grove og vedvarende æreskrænkende tilsvining, gennem en slibrig, manipulerende hetz, vi har været udsat for fra medlemmer af Møns Banks repræsentantskab. Man har tiet og samtykket, og bestyrelsesformanden har ligefrem i en artikel i Børsen forsvaret denne opførsel, selv om han på generalforsamlingen talte så rørende om ”ordentlighed”. Og nu fortsætter Krista Steffensen så, hvor de andre slap. 

Vor søn, Jesper Bjørn Hansen har været udsat for en vedvarende nedgøring og mobning i den tid, han har været medlem af repræsentantskabet, hvor han sagligt og sobert har forsøgt at påpege ting, som kunne gøres anderledes og mere fordelagtigt, helt uden nogen respons. Tværtimod sendte et repræsentantskabsmedlem, helt upåtalt, et smædeskrift ud om Jesper,  som siger alt om såvel tone som niveau i repræsentantskabet. Vor søn mødes i alle andre sammenhænge af velvilje, og opfattes som et positivt, energisk, humoristisk og intelligent menneske. Ellers kunne han nok heller ikke være administrerende direktør for en stor international koncern, og fremvise ekceptionelle og uomtvistelige resultater.

Min mand, HC Hansen, vil ikke nedlade sig til at svare på dette indlæg, men jeg vil dog påpege, at han som cand. oecon. og med stor forretningsmæssig succes næppe kan betegnes som ”tåbelig”. Det er for nyligt i pressen blevet understreget, at det er aktionærerne, der er ansvarlige for deres banker, og at aktionærerne bør træde mere i karakter. Hvorfor skal vi så klandres for at have brugt den ret? Meget apropos er Lollands Bank nu i gang med at forene sig med Vordingborg Bank, i lighed med vore tanker om Møns Bank, så måske vi ikke er så tossede endda.

 

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Brand i...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
29.
Mar
Generalforsamling Fugleskydningsselskabet af 1788 for Vordingborg og Omegn
29.
Mar
Ordinær generalforsamling Lollands Bank
30.
Mar
Ordinær generalforsamling Lundby Vandværk
30.
Mar
Generalforsamling Mern Vandværk A.M.B.A.
30.
Mar
Generalforsamling Bårse Idrætsforening
30.
Mar
Arrangementer i marts KulturArkaden
01.
Apr
Kunstudstilling Lions Club Møn, SuperBrugsen Lendemark og Vordingborg Kommune
01.
Apr
Forårsdag Land & Fritid, Bårse
01.
Apr
Danmarkspremiere Franks Auto
01.
Apr
Dækskifte-weekend Carsten Jensen Biler A/S