Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Vordingborgs målmand Lasse Nielsen sprællede forgæves i søndagskampen mod Slagelse. I sæsonens første syv kampe har Vordingborg lukket 20 mål ind, kun Høng med 23 mål har større huller i netmaskerne.

Oprykker mangler erfaring

FODBOLD Slagelses førsteholdsreserver blev en for stor mundfuld for Vordingborgs oprykkere, som egentlig bød på god modstand i første halvleg af søndagens formiddagskamp på Slagelse Stadion.
- Vi fik også scoret kampens første mål, hvor Michael Holm Olsen med et par skarpe træk i målfeltet fik spillet Casper Møllekær helt fri med en tværaflevering og Casper Møllekær skulle blot sætte en inderside på bolden, fortæller Vordingborgtræner Kenneth ”Bøv” Hansen.

Nye skadede spillere
Udligningen faldt blot fem minutter senere og herefter var det op ad bakke for gæsterne, som måtte gøre ekstra plads på udskiftningsbænken. Først løb Jacob Østerbye Rasmussen ind i en ankelskade og senere måtte Michael Holm Olsen også tage plads på bænken.
- Vi var i forvejen ramt af en hel del skader, så det var lidt af en lodseddel at tage med til Slagelse, fortæller Kenneth ”Bøv” Hansen, som havde en småskadet Jan F. Hansen på bænken og der blev han siddende hele kampen.
Efter pausen sendte hjemmeholdets Daniel Colberg bolden ind bag Vordingborgmålmand Lasse Nielsen, der var prisgivet på straffesparksforsøget, der blev omsat til 2-1, men det var tæt på, at gæsterne havde udlignet.
- Casper Møllekær havde en afslutning på stolpen og der tænkte vi på at få et uafgjort resultat med hjem, men da Slagelse fik scoret til 3-1 var det slut, fortæller Vordingborgtræneren, der satsede hele butikken i resten af kampen.
Joakim Brandt Jensen fik pyntet lidt på resultatet i kampens sidste hektiske minutter, inden indhopperen Jannik Mayhöfer cementerede den velfortjente hjemmesejr.

Betaler dyre lærepenge
- For et år siden spillede vi i Serie 3 rækken og jeg må erkende, at vi i øjeblikket betaler dyre lærepenge, for vi har nye spillere med hver gang, som mangler erfaring.
- Jeg mener dog, at vi har niveau til at spille i Serie 1 rækken, for vi har på intet tidspunkt været spillet helt ned, når vi taber, slutter Vordingborgtræneren, som fremhæver sin anfører Jeppe Beck samt målscoreren Joakim Brandt Jensen, der leverede en god indsats i forsvaret.

Serie 1: Slagelse B&I - Vordingborg IF 5-2 (1-1).
Mål: 0-1 Casper Møllekær (25). 1-1 Daniel Taser Colberg (30). 2-1 Daniel Taser Colberg, str. (57). 3-1 Marius Lindh (80). 4-1 Martin Ahlgren (85). 4-2 Joakim Brandt Jensen (88). 5-2 Jannik Emil Mayhöfer (90).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Gøngemarked -...
  • FOTOS: Musikfestival...
  • FOTOS: Kulsbjergløbet
  • FOTOS: Vikingedage på...
Kommende arrangementer
20.
Aug
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
20.
Aug
Udstilling: Kunsten i lyset Sophienholm
20.
Aug
Musikfestival 2017 Udby/Ørslev Kirker
20.
Aug
Gøngemarked 0 års jubilæum Gøngemarked
20.
Aug
Velkommen til Vandugen Vordingborg kommune
20.
Aug
Waves Festival Cantabile 2
21.
Aug
Udstilling: Kunsten i lyset Sophienholm
21.
Aug
Borgermøde med kulturminister Mette Bock Ældre Sagen
21.
Aug
Velkommen til Vandugen Vordingborg kommune
21.
Aug
Waves Festival Cantabile 2