Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Ros til personalet efter fusion

Michael og Britt Gerdrup Henckel, Forældre til Natasha i Elnasminde

Smedestræde 1

4771 Kalvehave

 

De sidste par uger har der været flere læserbreve omkring den netop overståede fusion af børnehaverne Solstrålen og Troldehøj i Stensved. Disse læserbreve vil vi lade hvile, som de stod.

Vi føler stor trang til at rose personalet for deres kæmpe indsats over for børnene, ikke kun nu, men også i tiden der er gået. Det må være utroligt hårdt at skulle få to institutioner slået sammen til en, mens der stadig passes børn begge steder. Der er ikke tale om nedlukning på noget tidspunkt, men blot ekstra arbejde med at pakke sammen, flytte, pakke ud og indrette en fælles institution. Personalet har taget aften- og weekendtimer til brug også, for at give børnene den størst mulige ro i hele dette forløb. Personalet har til stadighed formået at tage imod med et smil, haft overskud til at gøre hverdagen hyggelig og give os en tryghed til at aflevere vores datter, og vide hun ville være i gode hænder, alt kaoset til trods.

Der er i disse dage og de næste uger frem, tilknyttet en børnehavebus til Elnasminde. Dette skyldes, at den tilbygning, der er nødvendig for at give tilstrækkelig plads til alle børnene, er blevet forsinket. Det betyder igen, at de forskellige børnegrupper på skift, vil skulle på tur med bussen. Ikke på en formålsløs tur, hvor der køres, blot for at køre, men med gode oplevelser for børnene til følge som for eksempel  Bondegårdsbesøg. Noget der før har været benyttet i børnehaverne, men nu blot vil være noget tiere i den næste periode. Vi er helt trygge ved at sende vores datter med, da vi stoler på, at det yderst kompetente personale der er, aldrig ville udsætte børnene for fare.

Vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt at vi valgte daværende Troldehøj til vores datter og glæder os til samarbejdet med alle i den nye Elnasminde. 

Seneste gallerier
  • FOTOS: Kulsbjergløbet
  • FOTOS: Vikingedage på...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS:...
Kommende arrangementer
17.
Aug
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
17.
Aug
Guidet rundvisning på Borgring, Køge Museumsforening Sydsjælland og Møn
17.
Aug
Udstilling: Kunsten i lyset Sophienholm
17.
Aug
Musikfestival 2017 Udby/Ørslev Kirker
18.
Aug
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum
18.
Aug
Udstilling: Kunsten i lyset Sophienholm
18.
Aug
Musikfestival 2017 Udby/Ørslev Kirker
18.
Aug
Gang i Danmark - Lærke Vordingborg Handelforening
18.
Aug
"Copy with a twist" Privat
19.
Aug
Himmel & Hav - Klint & Ler Køng Museum