Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Selvspin, Søren Jensen

Marie Hjort

Vagtbovej 5

4780 Stege 

 

Jeg har ikke skrevet noget om, at man kan sammenligne Kostervig med en vindmøllepark med 68 vindmøller – jeg har sagt, at vi skal passe på hvor vi stiller vindmøller op. Jeg har ikke bedt dig finde tilfældige klip på Youtube, som du så ikke synes passer på Kostervigsagen. Jeg har hjulpet dig til hvordan du selv kunne sætte dig ind i sagerne og du er så åbenbart kommet ad kringlede veje ud i noget selvspin som ikke har noget med sagen at gøre – det kan jeg jo ikke rigtig kommentere på eller gøre for. Og endelig skriver du  noget om flere hundrede møller ved Kostervig. Jeg ved slet ikke hvordan du tror, at jeg er interesseret i flere hundrede vindmøller i Kostervig. Jeg er imod vindmøller hvis de stilles op hvor de ødelægger mere for os alle sammen end de gavner.  

I dit andet indlæg forsøger du at overbevise mig om at Dansk Ornitologisk Forening (DOF), udfra et løsrevet citat som du har fundet på deres hjemmeside, nok mener noget andet end de faktisk mener i den konkrete sag. Det kan jeg jo heller ikke rigtig kommentere på. Du bør nok læse deres indsigelse imod projektet – og lade det komme over dig at tro på, at de mener det de skriver.  Jeg forstår slet ikke, at du beder om dokumentation, for så i stedet at gå ud og finde sære ting på nettet som du så hidser dig op over ikke har nogen sammenhæng med Kostervigsagen.

Jeg har medsendt denne illustration som vindmølleopstillernes konsulentfirma selv har udformet. Den viser fuglenes ruter i Kostervig mellem fuglereservaterne. Det er svært at følge dig i, at projektet ikke får konsekvenser for fuglene, men du ønskes held og lykke med helt din egen videre afklaring.

Seneste gallerier
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Lopperier i...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
27.
Mar
Generalforsamling LAG Sydsjælland
27.
Mar
Generalforsamling Kastrup-Ndr. Vindinge Vandværk
27.
Mar
Generalforsamling Vandløbslav for Mern Å
27.
Mar
Generalforsamling Kalvehave Vandværk
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
28.
Mar
Workshop Vordingborg Kommune
28.
Mar
Foredrag: "Kom helskindet igennem som pårørende" LØVFALD - Foreningen for demente og pårørende
28.
Mar
Generalforsamling Svinø Borgerforening
28.
Mar
Generalforsamling Mern Antenneforening