Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Boliger

Happydays bannerannonce

Svar til Niels Fog...

Klaus Engelbredt, Elvar Thomsen, Kjeld Sørensen, Brian Devantier og Hans Ove Lange (talsmand), 

Valmuevej 4, 

4760 Vordingborg

 

Aktive seniorer takker kommunalbestyrelsesmedlem Niels Fog for hans belæring om samarbejdets svære kunst i politik og demokratiske mekanismer bragt i nærværende avis 4. december. 

Vi er klar over, at byrådsarbejdet ikke er let, og derfor er det godt at få frisket op på de demokratiske spilleregler fra kompetent side. Vi må dog tage afstand fra den noget nedværdigende stil Niels Fog beklageligvis har valgt at benytte. Det er urimeligt og tjener intet formål. Vi benytter lejligheden til at nævne, at mange medborgere har opfordret os til at tage sagen op, så vi står bestemt ikke alene med vore synspunkter.

Vi fokuserer på trafikforhold i midtbyen, herunder en fornuftig adgang til Kirketorvet og kirken, og vi mener naturligvis ikke at ”have patent på den eneste og evige sandhed” som Niels Fog postulerer. Vi anerkender selvfølgelig, at kommunalbestyrelsen træffer beslutningerne og har ansvaret herfor, men det skal vel ikke afholde andre fra at benytte deres ret til at have en selvstændig mening og fremføre denne, hvilket kan være besværligt for de folkevalgte, men godt for demokratiet.

Niels Fog tilkendegiver i sit indlæg, at han kender mange som mener, at fordi man nu har vedtaget trafik over Slotstorvet, også efter åbningen af Borgcentret i efteråret 2013, så ødelægges muligheder for bymidten. Det må konstateres, at Niels Fog tilsyneladende ikke har kendt tilstrækkeligt mange, thi ellers ville han vel ikke selv have været blandt de byrådsmedlemmer, som sammen med andre, tog initiativ til at ændre på flertalsbeslutningen om trafiklukket Slotstorv efter åbningen af Borgcentret næste efterår.

Niels Fog opfordrer os til at stille op til næste kommunalvalg. Den opfordring må vi afstå fra at imødekomme med samme begrundelse, som han selv har offentliggjort som årsag til at han ikke selv genopstiller, nemlig en for gammel dåbsattest.

Seneste gallerier
  • FOTOS: Latin og...
  • FOTOS: Årets åbning...
  • FOTOS: Gåsetårns...
  • FOTOS: Late Night i...
Kommende arrangementer
23.
Apr
Nationalt Begynder-mesterskab BK Tårnet 74, Danske Bokse Union og Vordingborg Kommune
23.
Apr
Åbent hus Citroën Vordingborg
23.
Apr
Åbent hus AutoCentro Vordingborg
24.
Apr
Kom i form til sommeren - Pilates, Stege LOF Vordingborg
24.
Apr
Generalforsamling Kastrup Fodbold gi aka Kastrup Fodbold
25.
Apr
Pige-aften med besøg af Kirsten Steno Garant Vordingborg
25.
Apr
Danmark Spiser Sammen ÆldreSagen og Røde Kors
25.
Apr
Generalforsamling Viemose Møllelaug
25.
Apr
Ordinær generalforsamling Vordingborg Gymnastikforening
25.
Apr
Foredrag "Brev til Mor" v/Malene Lauritsen Viemose Forsamlingshus