Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Svar til Niels Fog...

Klaus Engelbredt, Elvar Thomsen, Kjeld Sørensen, Brian Devantier og Hans Ove Lange (talsmand), 

Valmuevej 4, 

4760 Vordingborg

 

Aktive seniorer takker kommunalbestyrelsesmedlem Niels Fog for hans belæring om samarbejdets svære kunst i politik og demokratiske mekanismer bragt i nærværende avis 4. december. 

Vi er klar over, at byrådsarbejdet ikke er let, og derfor er det godt at få frisket op på de demokratiske spilleregler fra kompetent side. Vi må dog tage afstand fra den noget nedværdigende stil Niels Fog beklageligvis har valgt at benytte. Det er urimeligt og tjener intet formål. Vi benytter lejligheden til at nævne, at mange medborgere har opfordret os til at tage sagen op, så vi står bestemt ikke alene med vore synspunkter.

Vi fokuserer på trafikforhold i midtbyen, herunder en fornuftig adgang til Kirketorvet og kirken, og vi mener naturligvis ikke at ”have patent på den eneste og evige sandhed” som Niels Fog postulerer. Vi anerkender selvfølgelig, at kommunalbestyrelsen træffer beslutningerne og har ansvaret herfor, men det skal vel ikke afholde andre fra at benytte deres ret til at have en selvstændig mening og fremføre denne, hvilket kan være besværligt for de folkevalgte, men godt for demokratiet.

Niels Fog tilkendegiver i sit indlæg, at han kender mange som mener, at fordi man nu har vedtaget trafik over Slotstorvet, også efter åbningen af Borgcentret i efteråret 2013, så ødelægges muligheder for bymidten. Det må konstateres, at Niels Fog tilsyneladende ikke har kendt tilstrækkeligt mange, thi ellers ville han vel ikke selv have været blandt de byrådsmedlemmer, som sammen med andre, tog initiativ til at ændre på flertalsbeslutningen om trafiklukket Slotstorv efter åbningen af Borgcentret næste efterår.

Niels Fog opfordrer os til at stille op til næste kommunalvalg. Den opfordring må vi afstå fra at imødekomme med samme begrundelse, som han selv har offentliggjort som årsag til at han ikke selv genopstiller, nemlig en for gammel dåbsattest.

Seneste gallerier
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Lopperier i...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
27.
Mar
Generalforsamling LAG Sydsjælland
27.
Mar
Generalforsamling Kastrup-Ndr. Vindinge Vandværk
27.
Mar
Generalforsamling Vandløbslav for Mern Å
27.
Mar
Generalforsamling Kalvehave Vandværk
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
27.
Mar
Sæsonstart Nyråd Løbeklub
28.
Mar
Workshop Vordingborg Kommune
28.
Mar
Foredrag: "Kom helskindet igennem som pårørende" LØVFALD - Foreningen for demente og pårørende
28.
Mar
Generalforsamling Svinø Borgerforening
28.
Mar
Generalforsamling Mern Antenneforening