Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Mulighederne var mange - og det var smagsprøverne også, som her hos Slagter Zangenberg der havde lagt spegepølserne på bordet. Foto: Mads Sørensen

TV-SYDTID: Messe fejrede 10 års jubilæum

Vordingborgs seneste 10-års jubilar, Vordingborg Messen, blev i weekenden fejret på behørig vis med musik, sang, kringle - og glade besøgende

 

Det grå weekendvejr lokkede folk fra nær og fjern indendøre på Vordingborg Uddannelsescenter hvor 127 stande lørdag og søndag var klar på Vordingborg Messen. Formand for Kultur-, Fritid- og Idrætsudvalget i Vordingborg Kommune, Eva Sommer-Maden (V), holdt åbningstale, inden hun kunne klippe snoren til den 10. Vordingborg Messe. Prins Jørgens Garde viste vej rundt på messen for de fremmødte gæster, inden Butterflies kunne synge fødselsdagssang og messearrangør Eva Petersen kunne skære i fødselsdagskringlen. 

 

Robotter og spegepølser

I rammerne på Vordingborg Uddannelsescenter kunne messens besøgende opleve alt fra robotter til spegepølser, haveredskaber og rygestopkurser.  

Blomsterpigen i Stensved, Lisbeth Danielsen, stod for 5. år i træk klar på Vordingborg Messen. Selvom hun havde medbragt blomster i rigelige mængder, så er det ikke omsætningen på messen der trækker.

- Jeg har ikke nogen stor omsætning på messen, men her er rigtig hyggeligt og mange af mine kunder kommer på messen. Forhåbentlig kommer der også nogle nye kunder i butikken, som måske genkender mig fra messen fortæller Lisbeth Danielsen. 

Hos naboen, Susanne og Michael Christensen fra Stege, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretning, var udvalget noget anderledes. 

- Vi står her ikke for at sælge produkter, men vi vil rigtig gerne informere om mulighederne med for eksempel begravelsesopsparinger og ”Min sidste vilje”. Vi oplever at mange vender ryggen til, og ikke har lyst til at snakke om emnet, mens andre kommer målrettet hen for at tage en brochure eller få en snak fortæller indehaver Susanne Christensen.

 

Besøgsrekord - igen

Alt i alt fik Vordingborg Messen på dette jubilæumsår endnu flere besøgende end sidste år - over 13.000. Det fortæller arrangør Eva Petersen, der også kan meddele, at de første 90 stande til næste års messe allerede er booket.

- Særligt messekonkurrencen, hvor der blev trukket en vinder for hver time, hjalp med at undgå de døde perioder, som der ellers kan være på en messe, siger hun.

 

Se flere billeder fra Vordingborg Messen i Galleriet.

 

See video

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Lopperier i...
  • FOTOS: DGI...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
24.
Mar
Ordinær generalforsamling I/S Langebæk Vandværk
24.
Mar
Jane & Shane Kulturhuset Multicum
25.
Mar
Arrangementer i marts KulturArkaden
25.
Mar
Forårsopvisning Vordingborg Gymnastikforening
25.
Mar
Gospelworkshop Gospel Gruppen Soul Invitation
25.
Mar
60'er musik med The New Cadillacs Cafe Den Gule Stald
25.
Mar
Børneværksted i Mern Kirke Mern Kirke
25.
Mar
Weekend i sjælens og universets tegn Møns spirituelle messe
26.
Mar
Arrangementer i marts KulturArkaden
26.
Mar
Weekend i sjælens og universets tegn Møns spirituelle messe