Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Vi fremrykker ny Storstrømsbro...

Marcus Knuth (MF for V)

Christiansborg

1240 København K

 

Flere måneders politisk hårdt arbejde kulminerede, da etableringen af Storstrømsbroen blev fremskudt til at skulle stå færdig i 2022. Det glæder mig, at mit tætte samarbejde med transportministeren og finansministeren nu har båret frugt, og jeg er sikker på at den nye bro får kæmpemæssig betydning for den regionale udvikling for vores landsdel.

En stor tak skal lyde til de andre lokale MF’ere, de lokale borgmestre i Vordingborg, Lolland og Guldborgsund og ikke mindst alle jer, der hver især har bidraget til at sætte fokus på vigtigheden af etableringen af den nye bro. Jeg vil i den forbindelse gerne give en særlig tak til Lolland/Falster Lovestorm, som med sit utrættelige arbejde har sikret synlighed, der skaber genklang på Christiansborgs bonede gulve. Mit politiske arbejde bliver bare lidt nemmere, når jeg har 22.000 ’fans’ i ryggen. Storstrømsbroen er beviset på, at vi kan udrette en masse i fællesskab, når vi står sammen på tværs af partier, kommuner og foreninger.

 

De infrastrukturelle fordele ved den nye Storstrømsbro kan ikke undervurderes. Kulminationen af Højhastighedsbanen der i skrivende stund etableres mellem Valby og Ringsted og senere hen mellem Ringsted og Nykøbing, kombineret med den nye Storstrømsbro vil give en togrejsetid mellem Nykøbing og København på en time. Det giver selvsagt helt nye muligheder for bosætning i vores landsdel.

Etableringen af Storstrømsbroen vil samtidig fremskynde den umiddelbare vækst til os på Lolland/Falster og Sydsjælland. Der vil helt naturligt blive tilført en masse arbejdskraft, der i en årrække vil arbejde på og omkring broen.

Når Storstrømsbroen står færdig vil denne arbejdskraft kunne overføres til for eksempel Femern-forbindelsen, hvilket giver rigtig gode muligheder for langsigtede lærlinge- og praktikforløb, som blandt andet Dansk Metal har påpeget det.

Storstrømsbroen er beviset på, at vi i fællesskab kan få fantastiske initiativer til at ske. Jeg vil arbejde hårdt for, at vi i fremtiden fortsætter det politiske arbejde i denne ånd.

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Brand i...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Kurdisk fest i...
  • FOTOS:...
Annoncer

Klik på annoncen for at se den i fuld størrelse

Kommende arrangementer
29.
Mar
Generalforsamling Fugleskydningsselskabet af 1788 for Vordingborg og Omegn
29.
Mar
Ordinær generalforsamling Lollands Bank
30.
Mar
Ordinær generalforsamling Lundby Vandværk
30.
Mar
Generalforsamling Mern Vandværk A.M.B.A.
30.
Mar
Generalforsamling Bårse Idrætsforening
30.
Mar
Arrangementer i marts KulturArkaden
01.
Apr
Kunstudstilling Lions Club Møn, SuperBrugsen Lendemark og Vordingborg Kommune
01.
Apr
Forårsdag Land & Fritid, Bårse
01.
Apr
Danmarkspremiere Franks Auto
01.
Apr
Dækskifte-weekend Carsten Jensen Biler A/S