• www.henriks-hvidevarer.dk

Gitte Skjald (Præstø) og Emmy Andreasen (Lundby) besigtiger planen over etape tre i den indvendige hovedindgangshal, hvor Jennifer Pokorni fra State Invest, samt de besøgende Monica og Ib Severin og Mogens Olesen anes i baggrunden. Foto: Lise-Lotte Iuel

Åbent hus til nye seniorboliger i Præstø

Ejendomsinvesteringsselskabet Estate Invest inviterede fredag eftermiddag til åbent hus i det tidligere plejehjem Fjordgården, hvor der nu er seniorboliger.

Præstø Efter en længere årrække at have ligget hen som et forholdsvis slidt ubeboet plejehjem har det tidligere bygningskompleks Fjordgården rejst sig fra asken og er opstået som et særdeles velrenoveret nyt lejlighedskompleks med i alt 27 lejligheder, hvoraf otte endnu ikke er udlejet. Projektet har været opdelt i tre etaper, hvor de to første allerede er helt udlejet, og sidste etape er nu klar til indflytning. 

Kaffe, kage og info
Estate Invest var blandt andet repræsenteret ved Jennifer Pokorni, som bød på kaffe og kage samt diverse oplysninger om de ledige lejligheder, som blev besigtiget og vurderet af de mange besøgende nysgerrige og interesserede mulige lejere fra både Præstø og opland. 

Nysgerrige gæster
- Vi bor i vores sommerhus ude i Jungshoved, fortæller Bendt og Eva Pedersen, og vi er egentligt fra Greve, hvortil vi gerne vil tilbage, når vi bliver endnu ældre, end vi er nu. Vi er skrevet op til en bolig dér, så besøget i dag er faktisk mest af nysgerrighed, men det skader jo aldrig at have et sammenligningsgrundlag, både hvad pris og beliggenhed angår. Men de her lejligheder er jo på mange måder helt sikkert meget flotte, hvad renoveringen angår, men ja, vi er altså sikret på anden vis, hvad vores boligsituation angår, siger Eva Pedersen. 

Ensartede men forskellige
Lejlighederne har pæne og reelle rum med integrerede køkkener i stuen, og de boliger, der vender mod nord, har ret store flisebelagte og indhegnede terrasser, hvorfra man fra nogle af dem har et lille kig til Præstø Fjord. Lejlighederne er indbyrdes forskellige i både pris og indretning, og den mindste af dem, er på godt halvfems kvadratmeter - den største på omkring et hundrede og ti. 

Fint byggeri
- Jeg bor faktisk rigtig godt i en stor lejlighed under Vordingborg Boligselskab her i Præstø, men der er dels for mange kvadratmeter, og dels er der trapper, så på den lange bane skal jeg finde noget andet at bo i, fortæller Gitte Skjald, som også kunne være interesseret i de nye boliger under boligselskabet, der skal opføres på Antonibakken. Men det her er da rigtig fint, skønt jeg ville savne at kunne lave gennemtræk, da næsten alle lejlighederne kun har vinduer mod ét verdenshjørne, udtaler hun videre inden hun kigger ind i den næste lejlighed. 

Pulterrum og vicevært
Bygherrerne har valgt at placere lejlighedernes indgange inden døre i det, der sikkert i sin tid har været en vigtig fordelingsgang ind til de ældre plejehjemsbeboeres værelser. I tilknytning til lejlighederne er der pulterrum i kælderen, og den daglige drift bliver passet af en af de allerede indflyttede beboere, der fungerer som vicevært, og der er vitterligt meget friseret og velholdt omkring de nye seniorboliger i Præstø. 

Gitte Skjald (Præstø) og Emmy Andreasen (Lundby) besigtiger planen over etape tre i den indvendige hovedindgangshal, hvor Jennifer Pokorni fra State Invest, samt de besøgende Monica og Ib Severin og Mogens Olesen anes i baggrunden. Foto: Lise-Lotte Iuel

- Vi har solgt vores mindre landbrug mellem Rønnede og Tappernøje og er derfor på jagt efter en seniorbolig, fortæller Ib og Monica Severin, da de kiggede ind til Åbent hus på Fjordgården. Foto: Lise-Lotte Iuel

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar