• www.henriks-hvidevarer.dk

Ørslev skabte flere chancer mod FK Sydsjælland – her hovedstød mod gæsternes mål. Foto: Mikkel Nordvig

Ærgerligt pointtab i Ørslev

Der blev kæmpet for sagen i lørdags på Ørslev Stadion, men heldet var ikke med hjemmeholdet. Kampens enlige scoring stod gæsterne for, og det ærgrer træner Rasmus Christensen.

Fodbold Som så mange andre af landets græsplæner havde banen i Ørslev tydeligvis savnet vand henover sommeren. Det blev der rådet bod på i lørdags, hvor Ørslev IF´s serie 2-hold tog imod FK Sydsjælland 05 under et tungt skydække med regn i lårtykke stråler. Det afholdt dog ikke en god flok lokale støtter fra at møde op og støtte drengene. Det loyale publikum blev belønnet med opklaring i løbet af første halvleg, men desværre udeblev den sejr, alle håbede på.
Ørslevtræneren Rasmus Christensen havde hjemmebanedebut, og hans mandskab gik til opgaven med ildhu. Det samme gjaldt gæsterne fra FK Sydsjælland, men selvom begge hold kom til afslutninger i kampens første 45 minutter, formåede ingen at sende bolden i mål.
Anden halvleg startede i højere tempo end den første sluttede, og der var flere chancer – og fejl, der åbnede for potentielt farlige kontraløb i begge retninger. Dødboldsituationer gav også anledning til aktioner med potentiale. Efter ti minutters dynamisk spil med en del åbninger for begge hold, var det FK Sydsjællands Kevin Fobian, der på oplæg fra Buchwald Jensen kunne levere kampens eneste scoring. 
Sydsjællands træner, Uffe Johansen siger om sit hold:
-  Vi spiller 3-5-2, og bygger spillet op om Moneh Bro i den offensive afdeling, mens vi i forsvaret har Mads Buchwald Jensen og på midtbanen viceanfører Martin Thomas Andersen. Det er nogle af nøglespillerne, og så selvfølgelig vores anfører, rutinerede Lasse Købmand Hansen. Vi har en god blanding af nye folk og erfarne spillere, og jeg synes, det går godt, vi står godt på banen og arbejder godt sammen.

Farligere
Af referatet fra sidste uges kamp forlød det, at Ørslevs mandskab mistede pusten i 2. halvleg. Det gjorde sig ikke gældende på denne lørdag, hvor man kæmpede videre og formåede at bevare presset tiden ud. Indsatsen kastede dog ingen scoringer af sig, og slutresultatet blev 1-0 til gæsterne. Det var Rasmus Christensen ikke helt tilfreds med.
- Vi skal være farligere – vi har chancer, men udnytter dem ikke, vi skal være skarpere. Vi arbejder med at være mere aggressive og vi skal være bedre til at arbejde når vi ikke har bolden. Vi skal fungere bedre som hold og gøre hinanden farlige ved at placere os bedre og spille klogere til hinanden, så vi gør hinanden farligere. Vores beslutninger er ikke så gode som de burde være, vi er for stressede og spiller ikke så klogt som vi burde. Det gælder hele holdet. Vi skulle have haft tre point med os i dag.
Rasmus skal over og snakke med sine spillere, så han får fred efter sin afsluttende bemærkning.
- Vi skal arbejde videre med at forbedre holdets samlede indsats og troen på egne evner. Og frem for alt så skal vi have nogle point på tavlen. 

 

Fodbold, Serie 2: 
ØGIF - FK Sydsjælland 0-1
55. Kevin Fobian (0-1) 

Ørslev skabte flere chancer mod FK Sydsjælland – her hovedstød mod gæsternes mål. Foto: Mikkel Nordvig

Foto: Mikkel Nordvig

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar