• www.henriks-hvidevarer.dk

Ødelagte veje...

I sidste uge kunne vi læse under referatet fra ”Monstermødet” om en borger, der havde fået ødelagt sin bil ved at køre ned i nogle huller på vejen ud til Avnø Naturcenter. Men det er ikke de eneste af kommunens mindre veje, der er ved at blive omdannet til baner til forhindringsløb.
I den nordvestlige del af Vordingborg kommune, hvor jeg bor og færdes mest, kan jeg nævne flere veje, bl.a. vejen ud til Sværdborg og vejen til Klarskov. 
Desværre har jeg også erfaring med følgerne. Og hvis man kommer til skade og mener at man har ret til erstatning, skal man selv bevise at uheldet skyldes manglende vedligeholdelse af vejene.
En sådan bevisførelse er som ”Davids kamp mod Goliat”, hvor kommunen blot henviser til at den har en ”asfalt kontrakt”, hvilket netop skete i forbindelse med spørgetiden ved ”Monstermødet” omkring Biogasanlægget i Køng Mose.
Selv har jeg fået den besked, at kommunen tilser og vedligeholder deres veje efter, hvad de har ressourcer til. Når Biogasanlægget kommer, er jeg overbevist om at det kommer til at stå endnu værre til med vejene. Det er næppe noget, der fremmer hverken bosætningen eller turismen.

 

Jenny Nygaard
Næstvedvej 304
4760 Vordingborg

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar