Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Fire Ørslevspillere havde andel i den hurtige scoring. Patrik Hansen var målscorer, Mathias Arildslund var afslutter, Jakob Jensen var bolderobrer og Jeppe Ørregaard stod for oplægget.

Ørslev fik kun uafgjort

FODBOLD En kamp og to tabere kan godt gå hen og blive det endelige resultat af lørdagens opgør på Ørslev Stadion, for der er endnu ikke helt sat navn på rækkens sidste nedrykker.
Ishøj, Køge og Karrebæk er på vej ned i Serie 3 rækken og samme skæbne ville med næsten 100 procents sikkerhed også ramme Vemmelev, hvis de tabte til Ørslev.
Omvendt ville Ørslev have gode mulighed for at undgå den direkte nedrykning, hvis de kunne sikre sig tre point mod Vemmelev og alt tegnede lyst, allerede da stadionspeaker Ebbe Andersen satte strøm til måltavlen.

Hurtig 1-0 føring
For der var ikke engang spillet to minutter før nullet til hjemmeholdet blev udskiftet med et et-tal.
Jakob Jensen erobrede bolden og fik med en god pasning  sendt Jeppe Ørregaard afsted på venstrekanten. To Vemmelevspillere blev sat af og Mathias Arildslund modtog den målgivende aflevering og fik afsluttet, men målmanden fik i første omgang afværget. En rigtig angriber følger op og det gjorde Patrick Hansen og han parkerede bolden i bagsiden af netmaskerne til en hurtig 1-0 føring til hjemmeholdet.

Dør med støvlerne på
- I dag dør vi med støvlerne på, sagde Ørslevtræner Brian ”Stump” Kristensen til avisens udsendte, inden kampen blev fløjtet op og træneren fik i den grad ret i sin forudsigelse.
For indstillingen hos hjemmeholdets spillere kunne der ikke sættes en finger på, alle bidrog med det bedste de kunne, men desværre svigtede sigtekornet i afgørende situationer.
Jakob Jensen opsnappede en slap tilbagelægning, men sendte bolden over målet i det 7. minut, og i stedet for 2-0 til hjemmeholdet fik gæsterne udlignet på en kontra, hvor Ørslevforsvaret ikke fik lukket af.
Christian Rutkjær kunne med en følt inderside sende bolden ind bag Mazz Sparreager i Ørslevmålet og blot to minutter senere misbrugte Vemmelevspilleren en af de helt store på en chance, der blev skabt efter samme opskrift som ved udligningen.
Ørslevforsvaret kunne tørre sveden af panden, men så billigt slap de ikke i første halvlegs sidste minut, hvor Mazz Sparreager blev overrasket af Kasper Borowiks optimistiske langskud.

Udnyttede ikke overtallet
- Vi var pressede, for vi skulle have point og vi havde chancer nok til at gøre kampen, fortæller Sonni Ørregaard, der så Patrick Hansen indlede anden halvleg med et  nærgående langskud.
Udligningen faldt efter et hjørnesparksindlæg, hvor Jakob Jensen med lidt hjælp fra Mathias Harvest fik pandet bolden i mål og så var der ellers dømt powerplay til hjemmeholdet.
Gæsterne blev mod slutningen ramt af to gule kort og et enkelt rødt, men Ørslevmandskabet forstod ikke at udnytte overtallet.

Et svært regnestykke
- Selv om Vemmelev på et tidspunkt kun var ni spillere på banen, havde de stadig tre angribere helt fremme, men alligevel kunne vi ikke få spillet bolden bag om forsvaret, og da vi endelig fik chancen, fik Mathias Eriksson ikke scoret, fortæller Sonni Ørregaard.
Ligesom i efterårets indbyrdes opgør endte kampen uafgjort 2-2 og dermed kan Ørslev endnu ikke se sig fri af nedrykning.
- Det er svært at få regnestykket til at gå op, fordi vi ikke ved, hvor mange hold, der rykker ud fra de højere rangerende rækker, fortæller Sonni Ørregaard.

Serie 2: Ørslev GIF - Vemmelev SGI 2-2 (1-2).
Mål: 1-0 Patrick Hansen (2). 1-1 Christian Rutkjær (13). 1-2 Kasper Borowik (45). 2-2 Jakob Jensen (50).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
  • FOTOS: Frivillig...
Kommende arrangementer
19.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
19.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
19.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter
19.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
19.
Okt
Børnenes efterårsferie, skattejagt i Vordingborg Vordingborg Handelsforening/Bycentrum Vordingborg
19.
Okt
Tanker, ord og handeling? Tværsam
20.
Okt
Teater: Englen - Elskerinden & Hr. Almindelig Teaterforeningen Bøgestrømmen
20.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
20.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
20.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter