Der var god grund til jubel hos Ørslev GIF, der sikrede sig en 5-0 sejr i weekenden over FK Sydsjælland. Foto: Klaus Lohmann

Ørslev overlegen på hjemmebane

Ørslev sikrede sig en 5-0 sejr over FK Sydsjælland på hjemmebane i lørdags.

Fodbold Ørslev tog lørdag imod et afbudsramt FK Sydsjællandmandskab. Ørslev sad på kampen fra start og havde optræk til flere scoringsmuligheder på standardsituationer. Ørslev faldt dog lidt i tempo som mosen skruede op for varmen og FK Sydsjælland kom mere med i kampen som halvlegen skred frem. I det 24. minut fik Jeppe Beck et gult kort for et frispark, og det satte gang i Ørslev-mandskabet. De begyndte at spille i rummene uden om FK Sydsjælland og fik lagt pres på FK Sydsjælland, når de havde bolden. Lige netop et sådant pres satte Mathias Eriksson ind i det 31. minut, opfangede bolden og satte den køligt ind bag målmanden. 1-0.
Indskiftede Ahmad Ammou fik et gult kort, der for alle på stadion, var meget svært at få øje på. Da han kom ind igen lige før pausen, havde han 10 minutters energi, han ikke havde brændt af. Som oplægger til flere gode tilbud, serverede han bolden for fødderne af anfører Patrick Hansen, der gjorde det til 2-0.
I 2. halvleg sendte FK’s målmand efter et hjørnespark bolden i eget net. I 61. minut gjorde Simon Lynge noget uventet: Selvom han havde en god afslutningsmulighed, spillede han i stedet Patrick Hansen helt fri for mål. Foran 4-0 skulle Ørslev bare køre den stille og roligt hjem, men dommer Pete Kines ville det anderledes. Først kom et rødt kort til Patrick Johansen og lige efter fik Søren Vængtoft 10 minutter i boksen. 
Selvom Ørslev således var to mand i undertal viste holdet, at der denne eftermiddag var klasseforskel mellem de to hold, og Jeppe Beck gjorde det til slutresultat 5-0. 
- Stor ros til spillerne for at holde sig til vores koncept og blive ved med at spille, som vi træner. Samtidig er det flot, at de holder hovedet koldt på trods af et par uforståelige gule kort, sagde Ørslevs træner Rasmus Christensen efter kampen.
Dagens Ørslevspiller blev Patrick Hansen.

 

Se mange flere billeder fra kampen i galleriet.

Der var god grund til jubel hos Ørslev GIF, der sikrede sig en 5-0 sejr i weekenden over FK Sydsjælland. Foto: Klaus Lohmann

I weekenden var der fodboldcamp for drengespillere i Ørslev GIF. Fra venstre ses Emil Meister på 12 år og Musab Mohamed på 11 år, begge fra Mern. De spiller på U13 i Ørslev GIF. Det bedste ved fodbold er sammenholdet samt den store lyst til spillet, er drengene enige om. Foto: Klaus Lohmann

Både resultatet og vejret gjorde fodboldkampen til en hyggelig fornøjelse på Ørslev stadion. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar