• www.henriks-hvidevarer.dk

Det offensivt spillende Ørslevmandskab kom frem til talrige chancer, men trods en stor angrebsindsats tog det Ørslev 92 minutter at komme på tavlen i lørdagens hjemmekamp mod Høng GF. Foto: Mikkel Nordvig

Ørslev skaber chancerne...

Atter var Ørslevs mandskab klar med en offensiv indsats, da de tog imod Høng GF hjemme i lørdags, men trods masser af gode takter, formåede man heller ikke denne gang at leve op til potentialet.

Fodbold Den gamle sandhed om, at man skal score mål for at vinde fodboldkampe, holder stadig. Ørslevs serie 2-hold har stadig til gode at få tre point med sig fra banen, og det skyldes kun én ting: Der brændes for mange chancer. Truppen kan dog glæde sig over, at man sikrede sig et point, da indskiftede Jakob Arnberg Jensen nettede i 92. minut og dermed lukkede lørdagens kamp med 1-1.

Masser af muligheder
På den regnvåde kampdag kunne Høng sende lykkens gudinde en venlig tanke, for selvom de spilmæssigt så svagere ud end hjemmeholdet, var de godt på vej mod en lille sejr efter første halvlegs enlige scoring. Trods massivt pres og lange perioder af anden halvleg med rene stormløb mod gæsternes mål, var der ingen held i støvlerne, og afslutning efter afslutning kastede kun stigende frustration af sig. Klubbens træner, Rasmus Christensen, er heller ikke tilfreds:
-  Det er ikke godt nok. Selvfølgelig skal man være glad for pointet når man scorer til 1-1 efter 92 minutter – men når det er sagt… 
Rasmus ryster lidt på hovedet og spørger retorisk til, hvor mange chancer, Høng egentlig havde. Selvom jeg ikke nærtalte fordelingen, er der ingen tvivl om, at Ørslev klart havde den offensive kant. De tilkæmpede sig stribevis af muligheder og viste masser angrebsvilje. Rasmus er enig og fortsætter: 
- Jeg tror, vi brænder 20 chancer, vi skulle have scoret på – det er ikke overdrevet, og det var i begge halvlege. Da de scorer, burde vi have været foran 4-0. Vi bliver simpelthen nødt til at score mål, siger han.

Et spørgsmål om selvtillid
Der er ingen tvivl om, at trænerens diagnose holder: Mulighederne er der, målene mangler. Rasmus mistænker selvtilliden, eller manglen på samme, for at være problemets kerne. 
-  Vi har noget uheld – der er for eksempel en afslutning, der rammer deres målmand lige i ansigtet – men overordnet set er det kvaliteten af afslutningerne, der ikke er god nok. Det må være selvtilliden, der halter, når man brænder så store chancer i så stort antal. Hvis det var fodboldspillet i sig selv, hvis de ikke var dygtige spillere, så ville der jo slet ikke være så mange chancer at brænde. Selv friløb misser vi.

Offensiv dagsorden
Der er ingen tvivl om, at Ørslevs mandskab har brug for en sejr. Både af hensyn til placeringen i puljen hvor man efter fire afviklede kampe befinder sig på en tiendeplads, men i høj grad også for selvtillidens skyld. Rasmus har ingen planer om at foretage de store ændringer, for strategi og taktik fungerer, ligesom man har succes med at sætte en offensiv dagsorden og få mange spillere helt frem. Tilbage er der bare den sidste afgørende detalje; som Rasmus selv formulerer det.
-  Det kunne være sjovt, hvis vi scorede på bare en ottendedel af alle de chancer, vi har. 
 

Fodbold serie 2:
Ørslev GIF - Høng 1-1
92. Jakob Arnberg (1-1)

Det offensivt spillende Ørslevmandskab kom frem til talrige chancer, men trods en stor angrebsindsats tog det Ørslev 92 minutter at komme på tavlen i lørdagens hjemmekamp mod Høng GF. Foto: Mikkel Nordvig

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar