Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Når de præcise indlæg fra Lasse Schou fandt en medspiller, havde Ørslevmandskabet flere gode muligheder for at udbygge 3-1 føringen.

Ørslev smed to-målsføring

FODBOLD Der var dømt ”store finaledag” i lørdagens opgør på Ørslev Stadion, hvor nedrykningstruede Ørslev i sidste spillerunde tog imod oprykkerbejlerne fra Skælskær.
Med en hjemmesejr var Ørslev sikker på endnu en sæson i Serie 2 rækken, mens Skælskør med en sejr ville rykke op i Serie 1 uanset resultatet af Holmegaards kamp mod Nyråd.

Fodbold med omtanke
Det var de barske udmeldinger til de to hold, der gik til opgaven med krum hals og der blev vist Serie 2 fodbold af bedste skuffe og på et højt teknisk niveau. Der blev ikke sparket fodbold, men spillet bold med omtanke, og det faldt helt i tilskuernes smag.
Hjemmeholdets tilhængere jublede først, for Patrick Hansen opsnappede en returbold og løftede bolden i rusen til en 1-0 føring, som dog kun holdt i syv minutter.
For her tog Skælskørs Alexander Sørensen over med et endnu flottere mål.
Det lignede ellers et mislykket indlæg fra højrekanten, men fra en spids vinkel fik Alexander Sørensen overlistet Michael Larsen i Ørslevmålet, der måtte se bolden klinet ind i målhjørnet.

Ørslev kom foran 3-1
1-1 stod skrevet på måltavlen efter en flot spillet første halvleg, men et uafgjort resultat var lige nøjagtigt ikke, hvad de to hold havde brug for, og da anden halvleg blev fløjtet op var det igen Ørslevtilhængernes tur til at juble.
Der var blot spillet et minut efter pausen, hvor Lasse Schou sled sig fri på venstrekanten og hans præcise indlæg blev ligeså flot omsat at Mathias Eriksson, der hamrede 2-1 føringen ind bag Skælskørmålmanden.
Mathias Eriksson havde også en andel i målet til 3-1, for her havde Skælskørmålmanden begge  hænder plantet i ryggen på Ørslevspilleren i det kriminelle felt og Patrick Hansen omsatte sikkert fra straffesparkspletten.

Dyre lærepenge
- Så burde den kamp have været lukket, men igen fik vi problemer, når vi kommer foran, for spillerne bliver bange på at vinde, noterer Ørslevtræner Brian ”Stump” Kristensen.
Ørslevspillerne havde flere gode muligheder for at udbygge to-målsføringen, men chancerne blev misbrugt, og det blev smerteligt udnyttet af gæsterne, som scorede vindermålet i overtiden.
- Det er dyre lærepenge, for Skælskør blev farlige på omstillinger, men vi lukker to mål ind på dødbolde og det var noget som ikke måtte ske, fortæller en slukøret Ørslevtræner.

Ørslevs skæbne uafklaret
Som det er sket så mange gange tidligere i denne sæson, lukkede Ørslev et vigtigt mål ind i overtiden, og så kunne gæsterne fra Skælskør fejre sejren og oprykningen med deres fyrværkeri.
Nogenlunde samtidig med at Skælskørlejren tændte op for krudtet, blev der også sendt en nødraket til vejrs og dens røde lys hang længe i luften over Mosen.
Nødblusset illustrerede da også på bedste vis, hvilken situation Ørslevmandskabet nu befinder sig i, for holdet skal have hjælp fra højere magter, eller i hvert fald højere rangerende hold fra DBU-Sjælland, for at undgå degradring til Serie 3 rækken.
Vemmelev, Karrebæk, Ishøj og Køge er sikre nedrykkere, og Ørslev havde chancen for at slippe fri for nedrykning, men det krævede en sejr over Skælskør.
Ørslevs manglende sejr sendte holdet ned på ottendepladsen i puljen, og netop den placering kan blive ramt af ekstraordinær nedrykning, når man kender antallet af sjællandske hold, der rykker ud af 2. Division og Danmarksserierne.
DBU-Sjællands turneringsbestemmelser opstiller mange scenariar, men i et af dem klarer Ørslev trods alt sig bedst. Med 31 point er Ørslev nemlig bedre end FC Gribskov, BSF Ballerup og Skibby, som endte på ottendepladsen i de tre øvrige Serie 2 puljer.

Serie 2: Ørslev GIF - Skælskør BI 3-4 (1-1).
Mål: 1-0 Patrick Hansen (9). 1-1 Alexander Sørensen (16). 2-1 Mathias Eriksson (46). 3-1 Patrick Hansen, str. (56). 3-2 Martin Pedersen (67). 3-3 Mads Vibe (79). 3-4 Jacob Klestrup Hansen (90).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
  • FOTOS: Frivillig...
Kommende arrangementer
19.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
19.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
19.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter
19.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
19.
Okt
Børnenes efterårsferie, skattejagt i Vordingborg Vordingborg Handelsforening/Bycentrum Vordingborg
19.
Okt
Tanker, ord og handeling? Tværsam
20.
Okt
Teater: Englen - Elskerinden & Hr. Almindelig Teaterforeningen Bøgestrømmen
20.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
20.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
20.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter