• www.henriks-hvidevarer.dk

Privatfoto

90-årig efterlyses

OPDATERET: Den 90-årige Poul Almar Henriksen, som forsvandt på Skerrisvej i Nørre Alslev onsdag eftermiddag, er nu blevet fundet af politiet – desværre ikke i live.

Den 90-årige blev fundet på et areal uden for Nørre Alslev tæt ved togbanen. Derfor har togdriften i området i en periode været indstillet. Den 90-årige blev fundet af politiet, efter at flere politipatruljer med hunde havde søgt efter ham hele natten med støtte fra en helikopter.

De pårørende er underrettet.

 

 

 

Den 90-årige Poul Almar Henriksen forsvandt onsdag eftermiddag fra plejehjemmet Helenehuset på Skerrisvej i Nørre Alslev. Han havde formentlig sin rollator med sig.

 

Politiet har med flere patruljer og hunde søgt efter den 90-årige det meste af natten med støtte fra en helikopter. Her torsdag morgen genoptager politiet eftersøgningen. 

Poul Almar Henriksen er 175 centimeter høj, spinkel af bygning og har kort, gråt hår. Han havde en blå cardigan, en mørk skjorte, blå joggingbukser og sorte træsko på, da han forsvandt fra plejehjemmet. Poul Henriksen bruger høreapparater. Han havde ikke gps på sig.

Politiet vil undersøge haver og skure og lignende i nærområdet med hunde, men opfordrer samtidig borgerne til grundigt at tjekke udhuse, skure eller andre lignende steder, hvor det kan tænkes, den 90-årige har søgt hen.

Henvendelse med oplysninger om den 90-årige kan gives til politiet på telefon 114, eller hvis det er en akut situation til alarmcentralen på telefon 112.

 

 

 

Privatfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar