• www.henriks-hvidevarer.dk

A. Ali Daher foran et af sine billeder udstillet på Café Einstein i Vordingborg. Foto: Mille Holst

Alis ansigter

I juli måned udstiller A. Ali Daher malerier på Café Einstein i Vordingborg.

Udstilling A. Ali Daher har boet og arbejdet med maleri i Danmark siden 1992 og udstiller jævnligt i både Vordingborg, Stege, Langebæk og Nykøbing Falster. 

Han startede egentlig på forskellige malerskoler, hvor han lærte at male med akrylmaling. 

- Det var luksus, fortæller A. Ali Daher, der her ikke selv skulle betale for lærred, maling og lignende. Da han første gang solgte et maleri gik han til kommunen for at give dem pengene som tak.

- Men de sagde, at det var mine, fordi det var mig der havde malet billedet, fortæller A. Ali Daher. Siden er fulgt mange udstillinger og hver gang sælger hans billeder. Skolerne er for længst nedlagt og Daher arbejder i dag i sin egen lejlighed.

Gennem mange år har han haft egen kolonihave i Vordingborg, hvor han har dyrket nogle særlige kalabasser, som han siden har dekoreret. Det er slut nu. For to år siden kom Daher til skade og har måttet opgive kolonihaven, ligesom han heller ikke længere kan male  billeder i stor format. Men tegninger og mindre malerier producerer han stadig mange af, og det er dem, man kan se i juli måned på Café Einstein.

A. Ali Daher foran et af sine billeder udstillet på Café Einstein i Vordingborg. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar