Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Nyråd/Langebæk Alliancen skabte så at sige intet, men Kristoffer Mikkelsens flotte udligning faldt efter et godt kombinationsspil.

Alliancen fandt ikke sine egne ben

FODBOLD Klubsamarbejdet mellem Nyråd IF og Langebæk Alliancen åbnede sæsonen på Stensved Stadion, hvor sæsonpremieren endte med et fortjent nederlag.
- Jeg havde ikke forventet, at Nyråd/Langebæk Alliancen ville stå så langt tilbage på banen, for vi fik lov til at lægge presspillet meget højt oppe på deres banehalvdel, fortæller Benløsetræner Mogens Goldbæk.
Gæsterne blev også noteret for kampens første mål, et knaldende flot hovedstødsmål. Desværre blev det scoret af hjemmeholdets Nikolaj Larsen, som uden at være presset af en Benløsespiller, sendte bolden i en blød bue ind over sin egen målmand Martin Rysgaard, som heller ikke så alt for godt ud i den situation.
Der var nemlig bud efter hjemmeholdets målramme, for det var Benløse, som tilspillede sig chancerne. I det 7. minut måtte Martin Rysgaard ud i fuld længde for at afværge Stephen Jensens frisparksforsøg og blev fem minutter senere sendte Frederik Holm læderet på stolpen.
- Benløse fik lov til at stå højt oppe på banen og det er i hvert fald ikke det spillerne har vist i træningskampene, fortæller Birger Madsen, som også fik debut på trænerbænken for Nyråd/Langebæk Alliancen.
Det er svært at vinde en fodboldkamp, når man ikke tilspilller sig en eneste chance, men det lykkedes alligevel for hjemmeholdet at bringe balance på måltavlen inden pausen.
Efter flot kombinationsspil fik Kristoffer Mikkelsen serveret bolden og hans kølige afslutning med venstrebenet sad lige, hvor den skulle.
- Det var vel også den eneste ærlige chance, som vi fik tilspillet os, for vi traf hele tiden de forkerte beslutninger. De korte afleveringer blev for lange, og de lange afleveringer for korte, sukker Birger Madsen.
En pointdeling blev der heller ikke tale om, for den forsvandt samtidig med det hjørnespark, som Benløse fik tilkendt ti minutter før slutfløjtet. Det indlæg fik hjemmeholdets forsvar ikke clearet af og så kunne Lasse Toft på andenbolden sparke tre point i kassen.
- Vi skal spille med noget mere tålmodighed, for godt nok har vi tabt et slag, men vi har endnu ikke tabt krigen, så jeg er stadig fortrøstningsfuld, fortæller Birger Madsen, som fremhæver Martin Rysgaard, som på det våde underlag havde gode redninger efter pausen.

Serie 2: Nyråd/Langebæk Alliancen - Benløse IF 1-2 (1-1).
Mål: 0-1 Nikolaj Larsen, selvmål (28). 1-1 Kristoffer Mikkelsen (38). 1-2 Lasse Toft (80).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Discofest for...
  • FOTOS: Møns...
Kommende arrangementer
25.
Sep
Kok'n'Roll - Knud Damgaard fortæller om sin tid som kok bag Orange Scene LOF Vordingborg
25.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Åben valgcafé Danske Handicaporganisationer
26.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Tommy og Tanne, foredrag v/Tom Buk-Swienty KulturArkaden
27.
Sep
På job med kroniske smerter Gigtforeningen
27.
Sep
Reception, 25 års jubilæum Mona Sørensen Bisca
27.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
28.
Sep
Modeshow Ivy Women Vordingborg
28.
Sep
Åben debat Enhedslisten Vordingborg