Analine Izolde Sommer, med et af sine malerier i den lille gårdhave, hvor Harmini ligger. Foto: Michael Thønnings

Analine er i Harmoni

Der bliver både plads til healing, kropspleje, malerier og krystaller, når Analine Izolde Sommer åbner for ”Harmoni” på Algade 85C.

Vordingborg I weekenden kunne hun fejre rund fødselsdag og den 1. september, gælder det så opfyldelsen af hendes store ønske, når Analine Izolde Sommer åbner ”Harmoni” på Algade 85C - i den lille gård bag Profikoptik, der tidligere har været café.
- Jeg har i mange år gerne ville have et rigtigt sted, så nu skulle det være, siger Analine, der tidligere har haft klinik i Espergærde, men ellers har arbejdet med andre ting ved siden af det alternative.
Der bliver dog plads til det hele -  blandt andet med healing, regressionsterapi og ansigts- og kropsbehandlinger af flere forskellige slags. Der er også mulighed for at kigge på krystaller og smykker i butikken eller se på malerier i det lille galleri, som Harmoni også huser.
Analine og manden, Larz Wilhelm, er faktisk kun lige flyttet hertil - til Ore - men er for første gang i deres forhold, faldet rigtig godt til. Derfor var det også oplagt at åbne Harmoni her. Også datteren og en veninden giver en hånd med, i butikken, om end healing, numerologi og behandlinger - samt undervisning og kurser, bliver klaret af Analine selv.
Der er åbningsreception  den 1. september  fra 13 til 16 og alle er velkomne.

Analine Izolde Sommer, med et af sine malerier i den lille gårdhave, hvor Harmini ligger. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar