• www.henriks-hvidevarer.dk

Anholdt efter hjemmerøveri

Det var tilsyneladende uenighed om købet af en hundehvalp, der tirsdag aften den 5. marts førte til, at en 21-årig mand med en dolk blev truet til at udlevere hunden.
Klokken 19.05 bankede det på døren til den 21-åriges hjem på Nordfalster, og en person rakte ind ad et vindue og stjal hundehvalpen. Bagefter truede en anden person ad den 21-årige med en dolk, men han blev ikke ramt.
Gerningsmændene forsvandt herefter fra stedet.
Politiets efterforskning førte på grund af vidneforklaringer frem til, at en 17-årig fyr fra Vordingborg blev anholdt klokken 20.40. Politiet havde tidligere på dagen været på den 17-åriges bopæl i anden anledning, og her blev der fundet en sort springkniv, en skarp patron og en smule kokain. Han blev derfor sigtet for røveri, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven, og han kaldte politibetjentene for fucking pansersvin, så han blev også sigtet for fornærmelig tiltale af politiet.
Den 21-årige fremstilles torsdag i grundlovsforhør. Politiet har en formodning om, hvem medgerningsmanden er og arbejder nu på at finde frem til pågældende.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar