• www.henriks-hvidevarer.dk

Hr. Plys tryllebandt børnene med sine snydekunster og både store og små morede sig over ham. Foto: Ulrik Jensen

Børn boltrede sig

Der var fuld knald på, da Danlej og de lokale spejdere afholdt hoppe-legedag i DGI-husdet i Vordingborg.

Vordingborg Mange hundrede børn fyldte DGI-huset i Vordingborg i søndags, da spejdere fra 1. Kong Volmer gruppe i samarbejde med Danlej havde inviteret til hoppe-legedag. 
I nogle timer glemte børnene alt om Ipads, mobiltelefoner og TV, mens de boltrede sig i de mange forskellige oppustelige hoppeborge og rutsjebaner. Helt åbenlyst nød børnene at kaste sig ud i vilde rutsjebaneture, forhindringsbaner med mere  og gav bevis på glæden i simpel leg og fysisk aktivitet. 
Hoppe-legedagen blev et tilløbsstykke, som gav trængsel og kø ved forlystelserne, men som regel var børnene flinke til at give plads og hjælpe hinanden, og der blev hujet og grinet rigtig meget. 
Midt i det hele blev der lukket for lufttilførslen til de oppustelige legeting, som hurtigt ”visnede ned”, mens børnene så samledes i en stor flok og blev underholdt af Hr. Plys -  Danmarks eneste snydekunstner, som han kalder sig. 
Niels Plys med det borgerlige navn Lærkedal underholdt med sine tryllerier, ballonkunster og bugtaleri, og det var tydeligt at nogle af børnene kendte Hr. Plys i forvejen fra hans show i Lalandia. Børnene blev direkte involveret enten som aktive medvirkende eller som meget medlevende tilskuere. 
Og der var da også lidt Lalandia over det, da Hr. Plys på børnenes indgangsbilletter trak lod om 5x2 badebilletter til netop Lalandia. Fireårige Kirstine Holm Nøhr kan se frem til en helt særlig femårsfødselsdag, som nok vil imponere kammeraterne, da hun løb med hovedgevinsten - en børnefødselsdag fra Danlej til en værdi af fem tusinde kroner. 
Spejderne fra 1. Kong Volmer Gruppe var med til at få hele arrangementet til at glide og høstede anerkendelse for deres indsats. Bedsteforælde, forældre og børn mødte ligesindede, og da lege- hoppedagen naturligvis foregik helt på børnenes præmisser, var det børnene, som måtte betale entre, mens de voksne var gratis.

Hr. Plys tryllebandt børnene med sine snydekunster og både store og små morede sig over ham. Foto: Ulrik Jensen

4-årige Kirstine Holm Nøhr vandt hovedgevinsten - en børnefødselsdag fra Danlej. Foto: Ulrik Jensen

Børnene boltrede sig i de oppustelige forlystelser og på rodeotyren. Foto: Ulrik Jensen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar