Jacob Øehlenschlæger bliver træner får både ungdom og seniorer i Vordingborg Badmintonklub. PR-foto

Badmintonklub ansætter supertræner

Vordingborg Badminton Klub opruster på trænersiden i kampen mod at blive divisionshold og for at styrke samspillet mellem ungdom og seniorliv i klubben.

Badminton Vordingborg Badminton Klub (VBK) præsenterer Jacob Oehlenschlæger som klubbens cheftræner fra næste sæson.
Jacob Oehlenschlæger bliver dermed ansvarlig for både Team Storstrøm ungdom og VBK ungdom (som han allerede på nuværende tidspunkt er træner for) og derudover også for klubbens seniorer.  Planen er, at Jacob Oehlenschlæger skal stå i spidsen for en ny femårs plan, hvor VBK skal forsøge at bringe sig tilbage som divisionshold i badminton. 
Samtidig får de unge og børnene mulighed for at få optimale udviklingsvilkår.
- Vi vil forsøge at lave et træningsmiljø hernede sydpå, hvor områdets seriøse spillere, kan læne sig op ad en toptræner, med et imponerende CV, fortæller klubbens formand Steffen Lejre og henviser til, at Jacob  Oehlenschlæger  er tidligere elitetræner i flere danske topklubber og senest tysk landstræner.
Jacob  Oehlenschlægers opgave bliver at løfte klubbens seniortræning i både intensitet og niveau.
- Men stadig med plads til ”engelsk” og hygge for de mere gråhårede, lyder det fra formanden, hvis seniorer aldersmæssigt - og niveaumæssigt - spænder vidt. Håbet er, at Jacob  Oehlenschlæger kan videreudvikle de unge talenter, men med fortsat respekt for, at de rutinerede på træningen, måske har et anderledes træningsbehov.
Jacob  Oehlenschlæger er allerede nu bag banerne, når VBK senior træner om onsdagen fra klokken 19-21, for at forberede sig  optimalt til den kommende sæson, blandt andet ved at lære spillerne at kende.

Jacob Øehlenschlæger bliver træner får både ungdom og seniorer i Vordingborg Badmintonklub. PR-foto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar