Bekymret for økonomi

I aviser og på de sociale medier kan vi alle se en masse reaktioner på kommunens udmelding omkring et ekstra underskud på 18 millioner kroner på arbejdsmarkedsområdet. Oveni efterårets underskud på samme område, er der nu samlet et underskud på over 40 millioner kroner Det er mange penge.
Venstre er generelt bekymret over budgettet for 2020, for allerede 14 dage inde i året ser det ud til, at budgettet ikke holder – der ses allerede nu en underbudgettering på nogle områder. Vi er bekymret for, om det er noget, vi fremadrettet skal se en del af.
Derfor synes vi i Venstre også, at det er lige flot nok af borgmesteren at mene, at det ikke har nogen betydning for den kommunale økonomi og projektet med bygning af nyt rådhus. Det har en konsekvens, at der er oparbejdet et underskud - hvis driftens niveau stiger, giver det mindre til anlægsmuligheder. Det er optimistisk at ville bygge nyt uden man reelt ved, om der bliver penge til det. Kassebeholdningen er et emne, som vi er meget opmærksom på, og derfor ser vi frem til at modtage en opgørelse over tillægsbevillinger og kassetræk over de sidste fem år. 
 

Karina Fromberg, gruppeformand for Venstre
Præstegårdsvej 12
4720 Præstø

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar