• www.henriks-hvidevarer.dk

Flemming Bentzon slog mandag dørene op for ejendomsmægleren VorBolig. Foto: Michael Thønnings

Bentzon åbner VorBolig

Den erfarne ejendomsmægler Flemming Bentzon åbnede i går boligforretningen VorBolig på Københavnsvej.

Vordingborg Efter tre år i Næstved, hvor Flemming Bentzon var med til at starte Fairmægler op, vender han nu hjem til Vordingborg som selvstændig ejendomsmægler under navnet VorBolig.
Her har han boet siden 1991 og drev Nybolig gennem 20 år.
- Jeg havde en konkurrenceklausul, men jeg glæder mig til at komme hjem igen, siger Flemming Bentzon, der påpeger at netop fordi han ikke har en kæde i ryggen eller et fast bankssamarbejde, så er han kun ”kundens mand” - både køber og sælger.
- Der er så mange krav og regler, så ydelsen er stort set den samme alle steder. Det er manden der gør forskellen, når man er ejendomsmægler, siger han.
Flemming Bentzon åbnede i går kontoret på Københavnsvej 5A - lige på hjørnet for Slotstorvet i Vordingborg, og vil til at begynde med være sig selv - og han glæder sig.
- Det er et fantastisk område - med en fantastisk natur og rigtig mange spændende ejendomme - det er noget andet en Næstved, siger den hjemvendte mægler, der kører efter mottoet ”En ordentlig handel, en ordentlig pris og en ordentlig mægler”. Konceptet bliver i øvrigt med fastpris uanset ejendommes type og størrelse, eller som en månedspris, så sælæret afhænger at boligens salgstid.

Flemming Bentzon slog mandag dørene op for ejendomsmægleren VorBolig. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar