Allerede mandag blev Bjarne Malmros kastet ud i møde med sine tidligere chefer - borgmester og kommunaldirektør, der skal beslutte hans budgetter i slutningen af måneden. Foto: Michael Thønnings

Bjarne skal bokse med budgetterne

- Der er ingen profil som dig, lød det fra kulturchefen, da Bjarne Malmros holdt indsættelsesreception som direktør i DGI-huset i fredags. Første opgave bliver budgettet...

Vordingborg - Først skal budgettet på plads - det beslutter politikerne sidst i januar, siger Bjarne Malmros, der fortæller at han derefter er klar med en plan som direktør for DGI-Huset i Vordingborg.
Fredag blev der holdt indsættelses-reception for den tidligere kommunale fritidskonsulent, der nu er kommet fuldtids i DGI-regi. 
- Der er mange ting der blev lavet her, som er godt og stemningen tager jeg med videre. En af de ting vi skal gøre noget mere ved er vores motion og træning - det er der, vi skal tjene vores penge, lyder det uddybende fra den nye direktør. 
Han påpeger deusden at han også ser frem til flere arrangementer i DGI-huset - blandt andet Lollands Banks årsmøde og to boksestævner, som skal holdes og flere andre projekter, der skal i gang.
- Der skal vi have sat et hold, lyder det fra sportsmanden, der havde nok at gøre med at hilse på de fremmødte og lytte på taler i fredags.
Først Kulturchef - og ligeledes tidligere skolelærer - Jesper Kjærulff, der både sagde goddag og farvel.
- Det måtte jo ske. Det har hele tiden ligget i kortene at du skulle noget andet, sagde han og ridsede Bjarne Malmros karriere op. Fra skolelærer til ungdomsskolen til fritidskonsulent og nu som DGI-hus-direktør.
- Du har løftet dig op fra Maribo, sagde han, inden han påpegede at Bjarne var en slags socialminister i kultur og fritidsafdelingen.
- Som er rolig og fattet ... indtil et vidst punkt, lød det fra kulturchefen, der også kaldte Bjarne Malmros for en ”han-elefant”, der bragede ind i det hele, men forstod at passe på ”flokken”. 
Samtidig understregede han at Bjarne er stædig, når han går ind for noget og han i øvrigt i første omgang fik et afslag.
- Men denne gang vandt du kampen. Du var i tvivl til det sidste, men du tog chancen, sagde han. 
- Jeg er glad på dine, kommunens og DGIs vegne, sagde Jesper Kjærulff og løftede sløret for, at der er 115 der har søgt Bjarne Malmros tidligere stilling.
- Der er mange kvalificerede, men ikke en der passer på Bjarnes profil, lød det.

Turbulens
Heretter fik Uffe Nielsen (V), den nye bestyrelsesformand i DGI-huset, ordet og fortalte at Bjarne jo havde varetaget stillingen, da den tidligere direktør stoppede, og at huset har været inde i ”en del turbulens”. Han understregede samtidig at det som regel kun er hver anden gang man ansætter den rigtige i en lederstilling, men at Bjarne på grund af sin læreruddannelse og flere kurser og højskoleophold, har de faglige kvalifikationer.
- Du er et sikkert valg. Du kan håndtere at være her og render ikke af pladsen, sagde han og påpegede at Bjarne Malmros nu skal sørge for at fundraise og indfri målet om at 75 procent af borgerne i kommunen skal bruge DGI-huset.
- Der er mange ideer - første opgave bliver mandag (i går, red.), når vi har møde med borgmesteren og kommunaldirektøren og skal præsentere dem, lød det fra formanden.

Allerede mandag blev Bjarne Malmros kastet ud i møde med sine tidligere chefer - borgmester og kommunaldirektør, der skal beslutte hans budgetter i slutningen af måneden. Foto: Michael Thønnings

Mange mennesker og fin buffet til den ny direktørs reception. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar