• www.henriks-hvidevarer.dk

Thomas Tram Pedersen er fortid på Borgcenteret. Arkivfoto

Borgcenterchef holdt kun kort

Thomas Tram Pedersen fik kun halvandet år som leder af Danmarks Borgcenter, der kæmper med dårlige besøgstal.

Vordingborg Han blev sneget ind ad bagdøren - Thomas Tram Pedersen - der i begyndelsen af 2017 blev leder af Danmarks Borgcenter. Det var en ny stilling, så direktør Keld Møller Hansen kunne få tid til nye projekter andetsteds i museet, og meningen var at den tidligere koldkrigsfortæller- og Stevnsfort-mand skulle styre  Borgcenterprojektet videre - blandt andet under den store vikingeudstilling og flere lokale udstillinger.
Nu ryger han så ud, samme vej, som han  kom ind. Efter halvandet år er det slut og Museum Sydøstdanmark skriver at der er tale om ”en gensidig aftale” mellem museum og Thomas Tram Pedersen.
- Thomas og jeg er enige om at Borgcenteret har brug for en anden profil og et større kommercielt fokus på selve forretningsdelen, lyder det således i en pressemeddelelse fra Keld Møller Hansen. Her fremgår det også at museet i år har haft en nedgang i betalende gæster på 30 procent og det er ingen hemmelighed at den nu tidligere leder har været bedre til at holde små rundvisninger end har han været til at styre og sælge Borgcenteret. I stedet skal der ansættes en ny faglig chef for Borgcenteret, mens Museum Sydøstdanmark har for nylig har ansat en overordnet kommerciel chef i Næstved, der også skal tage sig af den del af Borgcenteret der vedrører personale, marketing, salg med videre..
Thomas Tram Pedersen vil være på lønningslisten frem til 31. oktober, men tilknyttet projektet ”Borgring” udenfor Køge. Herefter skal han være selvstændig ”konsulent”.

Thomas Tram Pedersen er fortid på Borgcenteret. Arkivfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar