• www.henriks-hvidevarer.dk

Borgmesteren, Mikael Smed (S) indgår forlig med alle partier undtaget Venstre. Det betyder formentlig et nyt rådhus til 125 millioner. Foto: Michael Thønnings

Budgetforhandlinger var ovre på en time - der bliver bygget nyt rådhus

Der blev kort før klokken 16 torsdag indgået budgetforlig, hvor alle partier - undtaget Venstre - er med. Det betyder formentlig også at det omdiskuterede byggeri af et nyt rådhus til 125 millioner, ser ud til at blive en realitet, selvom kommunen er i pengenød og står til at skulle spare.

Forhandlingerne begyndte cirka klokken 15, men bød ifølge avisens kilder primært på en fremlæggelse af borgmesterens budget, og ikke så meget andet. Det forlyder således at Venstre ikke kunne bakke op om borgmesterens ønske om et nyt rådhus, mens det andet oppositionsparti, Dansk Folkeparti, ser ud til at bakke op om både planer og borgmesterens samlede budget.

Det tegnede da også allerede før forhandllingerne til at nyt rådhus var et krav fra socialdemokraternes side, og det var endda taget med som punkt på onsdagens byrådsmøde, hvor det dog ikke blev behandlet.

Det præcise indhold af budgetaftalen og hvor man ønsker at spare, har man endnu ikke ønsket at udtale sig om, men vi følger naturligvis op i den kommende avis. Selve behandlingen og beslutningen om budgettet godkendes af kommunalbestyrelsen den 30. oktober.

Borgmesteren, Mikael Smed (S) indgår forlig med alle partier undtaget Venstre. Det betyder formentlig et nyt rådhus til 125 millioner. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Jeg håber virkeligt vælger straffer de politikkere som har godkendt denne vanvidsplan i kommune hvor der skal spares på alt undtagen et mausolæum for dårlig politisk vilje til at ville det vælgerne i kommunen har brug for ! Socialdemokratiet her i kommunen lagde ud med at feste for borgernes penge over det gode liv de mener vi har kort tid efter valgsejren men undskyld hvordan hænger hele dette “Kejserens nye klæder projekt “ sammen hvis ikke der er råd til alm logisk tanke for kommunens syge og svage ? Dette vanvid grænser til en administrations diktat fra Christiansborg !

Tilføj kommentar