Borgmesteren, Mikael Smed (S) indgår forlig med alle partier undtaget Venstre. Det betyder formentlig et nyt rådhus til 125 millioner. Foto: Michael Thønnings

Budgetforhandlinger var ovre på en time - der bliver bygget nyt rådhus

Der blev kort før klokken 16 torsdag indgået budgetforlig, hvor alle partier - undtaget Venstre - er med. Det betyder formentlig også at det omdiskuterede byggeri af et nyt rådhus til 125 millioner, ser ud til at blive en realitet, selvom kommunen er i pengenød og står til at skulle spare.

Forhandlingerne begyndte cirka klokken 15, men bød ifølge avisens kilder primært på en fremlæggelse af borgmesterens budget, og ikke så meget andet. Det forlyder således at Venstre ikke kunne bakke op om borgmesterens ønske om et nyt rådhus, mens det andet oppositionsparti, Dansk Folkeparti, ser ud til at bakke op om både planer og borgmesterens samlede budget.

Det tegnede da også allerede før forhandllingerne til at nyt rådhus var et krav fra socialdemokraternes side, og det var endda taget med som punkt på onsdagens byrådsmøde, hvor det dog ikke blev behandlet.

Det præcise indhold af budgetaftalen og hvor man ønsker at spare, har man endnu ikke ønsket at udtale sig om, men vi følger naturligvis op i den kommende avis. Selve behandlingen og beslutningen om budgettet godkendes af kommunalbestyrelsen den 30. oktober.

Borgmesteren, Mikael Smed (S) indgår forlig med alle partier undtaget Venstre. Det betyder formentlig et nyt rådhus til 125 millioner. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Jeg håber virkeligt vælger straffer de politikkere som har godkendt denne vanvidsplan i kommune hvor der skal spares på alt undtagen et mausolæum for dårlig politisk vilje til at ville det vælgerne i kommunen har brug for ! Socialdemokratiet her i kommunen lagde ud med at feste for borgernes penge over det gode liv de mener vi har kort tid efter valgsejren men undskyld hvordan hænger hele dette “Kejserens nye klæder projekt “ sammen hvis ikke der er råd til alm logisk tanke for kommunens syge og svage ? Dette vanvid grænser til en administrations diktat fra Christiansborg !

...og nu læses at budgettet er overskredet med 22 mio. kr. ? hvad er det dog for noget? "vi har fejlberegne men fremadrettet skal vi nok være mere opmærksomme". Er det hjemmegående husmødre og andre der ikke kan magte et større budget og totalt mangler indsigt? det er svigtende mangel på rettidig omhu og kontrol. så må der spares, "vi sparer juledekorationerne og sommerblomsterne bort, tillige med bogbussen, så vil vi i løbet af de næste 25 år have pengene hjemme. Nårh nej for katten, de er sparet væk en gang før. Læg mærke til at der ikke bliver sparet på kantinedriften på rådhuset, lad arbejderne dér medtage eget skorpeskrin (madpakke) som de "borgere" der er i almindeligt arbejde omkring i kommunen (borgere er ordet der adskiller kommunale ansatte fra almuen. Overvej og det I laver er det rette for jer omkring næste valg..

Tilføj kommentar