• www.henriks-hvidevarer.dk

- Jeg har fundet mig nogle spændende bøger, sagde en storsmilende Sigurd Bo Bojesen. Foto: Mette Neerup

Byttedag er et tilløbstykke

I lørdags blev der byttet bøger til den helt store guldmedalje på biblioteket i Stege.

Stege - Det er en kæmpe succes. Vi måtte starte 20 minutter før, fortalte bibliotikar Line Veldorm, da Sydsjællands Tidende kiggede forbi Møn Biblioteks store byttedag. Hun har været primus motor på den årlige bogbyttedag i nu 10 år. 
- Folk kommer flere uger i forvejen og afleverer bøger, så jeg havde fyldt to hele borde med bøger allerede inden vi startede, fortsatte  Line, alt imens der kom flere folk og flere bøger til, i en lind strøm.
Tanken bag bogbyttedagen er, at man kan aflevere sine brugte bøger og gå hjem med nogle ”nye” og det benytter mange sig af.
- Det er et fantastisk arrangement og et fint initiativ, sagde Sigurd Bo Bojesen, der har været med flere gange. 
- Der er så mange mennesker her, at det er svært at komme hen til bordene, fortsatte han, der på trods af trængslen alligevel havde fundet sig en stabel bøger at tage med hjem.
- De bøger, der ikke finder en ny ejermand i dag, sender vi videre til biblioteket i Vordingborg, forklarede Line Veldorm og tilføjede at bibliotekerne i kommunen afholder byttedag forskudt af hinanden. Så hvis du ærgrer dig over ikke at have været på biblioteket i Stege i lørdags kan du nå det, når byttedagen på biblioteket i Vordingborg afholdes den 9. marts.

- Jeg har fundet mig nogle spændende bøger, sagde en storsmilende Sigurd Bo Bojesen. Foto: Mette Neerup

Bibliotikar Line Veldorm står klar til at fylde op på bordene. Foto: Mette Neerup

Der var stor nysgerrighed til bogbyttedagen på Møn Bibliotek. Foto: Mette Neerup

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar