Thomas Jakobsen er stoppet som citymanager. Arkivfoto

Citymanager er fortid hos Erhverv

Citymanager Thomas E.R. Jakobsen stopper hos Vordingborg Erhverv, der overtog funktionen i 2017. En ny plan er på vej.

Kommunen Han når lige at runde to år som citymanager under Vordingborg Erhverv, men om to måneder er det helt slut, for Thomas E. R. Jakobsen i organisationen, der er ved at finde ud af hvad der så skal ske.
- Planen er at lave om på strukturen, men vi har jo fået et årsværk til citymanageren, fortæller Susanne Kruse der er direktør i Vordingborg Erhverv.
Hun fortæller at der ikke er uoverensstemmelser, men opgaverne var anderledes end de forestillede sig. Især i forhold til tiltrækning af kædebutikker, som har været en hovedopgave for citymanageren.
 - Det har været - og er -et langt sejt træk. Vi skal have delt opgaverne op, siger Susanne Kruse.
Nogle af citymanagerens opgaver er delt ud til andre, mens nogle ting skal tilpasses. Det er således meningen at Vordingborg Erhverv skal tale med handelsforeningerne, som citymanageren tidligere var tilknyttet, og de skal så finde ud af, hvad der skal ske.
- Det er spørgsmålet om det kun skal være en person, siger hun og understreger at det således ikke er sikkert, at der bliver en decideret citymanager. Pengene til funktionen er ellers givet - til 2019 med - og Susanne Kruse håber at få flere og strække opgavedelen ind i 2020.
Den nye struktur venter hun er klar indenfor en måneds tid.
Citymanageren var oprindelig et to-årigt EU-finansieret projekt, hvor Jesper Horn Møller blev ansat i 2014. Han stoppede i utide og Lars Glasow Carlsen vikarierede frem til projektet skulle fornyes. Her lagde kommunen det over til Vordingborg Erhverv - sammen med en pose penge, og man ansatte Thomas Jakobsen, der nu er fortid.
 

Thomas Jakobsen er stoppet som citymanager. Arkivfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar