Venstres spidskandidat i Vordingborgkredsen til Folketinget Charlotte Bisserup Bechfeldt foreviger her sit og statsminister Lars Løkke Rasmussens besøg på Vordingborg havn. Foto: Mille Holst

Statsministeren besøger Vordingborg havn

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Venstres lokale spidskandidat til Folketingsvalget, Charlotte Bisserup Bechfeldt, blev i sidste uge vist rundt på Vordingborg havn. Her glædede begge politikere sig over de nye arbejdspladser, der er kommet til området.

Masnedø Tirsdag i sidste uge besøgte statsminister Lars Løkke Rasmussen (V)Vordingborg erhvervshavn sammen med Venstres lokale folketingskandidat Charlotte Bisserup Bechfeldt.
Her fortalte direktør Jan Michelsen om de politiske overvejelser, der for nogle år siden fik lokalpolitikerne til at investere i Vordingborg erhvervshavn, i stedet for at afvikle den. Resultatet er i dag, at havnen er en af Sjællands største. Ifølge Jan Michelsen har havneudvidelsen også givet Vordingborg en sin stolthed tilbage:
- Der er en stolthed over, at nu er der igen kraner; der sker noget, sagde han, og statsminister Lars Løkke Rasmussen nikkede bifaldende.
Efterfølgende viste udviklingschef Jan-Jaap Cramer rundt på havneområdet og fortalte om de senere års udvidelser samt de udvidelser, der ligger på tegnebrættet for fremtiden.
Især var Lars Løkke Rasmussen interesseret i at vide, hvor mange nye arbejdspladser, havneudvidelsen har givet, og Jan Michelsens svar på 20-30 mand direkte og op mod 100 indirekte arbejdspladser i form af chauffører med mere gjorde statsministeren glad.
- Det er et fascinerende projekt, og jeg glæder mig over alle de arbejdspladser der er i det, sagde Lars Løkke Rassmussen, der i det hele taget fandt det interessant at se, hvordan havnen har udviklet sig over de seneste 15 år.

Binder landet sammen
Ministerbesøget rundede også Vejdirektoratets lokaler på den tidligere gartnerigrund på Masnedø, hvor byggeriet på den nye Storstrømsbro er i fuld gang. 
Projektchef Niels Gottlieb fortalte om brobyggeriet, viste tegninger af den kommende bro og forklarede, hvor broen vil komme til at stå. Statsministeren var nysgerrig efter at vide, hvorfor broen ikke bliver lige men krum, hvortil Gottlieb forklarede, at det skyldtes, at man ønsker at anlægge broen på den kortest mulige strækning mellem Falster og Masnedø og samtidig skal man tage hensyn til jernbanen på begge sider af vandet. For at forbinde de to jernbanestykker og samtidig sikre, at toget vil kunne køre med en hastighed på 200 kilometer i timen over broen, bliver den nye bro således nødt til at være krum.
- Det er et godt projekt, der binder Danmark sammen, og det viser, at der er fremgang i landets landområder, sagde  Lars Løkke Rasmussen, der også mente, at ”Danmark strutter af optimisme”.
Derefter satte han sig ind i ministerbilen og kørte videre til næste punkt på dagens program - eskorteret af diverse livvagter.

Lokal glæde
Statsministerbesøget kom i stand i løbet af meget kort tid, og det blev Vordingborgs 2. viceborgmester Michael Seiding Larsen (V), der fik til opgave at arrangere besøget på havnen.
- Det er fedt af statsministeren tog sig tid til at komme herned og se et godt projekt som det her på havnen, lød det umiddelbart efter statsministerens besøg fra den lokale spidskandidat til Folketinget for Venstre, Charlotte Bisserup Bechfeldt, der selv er født og opvokset i Ørslev.
- Det skaber vækst i Vordingborg, konstaterede hun og fortsatte:
- Det er sådan nogle projekter her, vi har brug for, hvis vi skal have et Sjælland, der er mere end bare København.
Står det til hende, skal der derfor også flyttes endnu flere statslige arbejdspladser ud af hovedstaden - og gerne til Sydsjælland.

Venstres spidskandidat i Vordingborgkredsen til Folketinget Charlotte Bisserup Bechfeldt foreviger her sit og statsminister Lars Løkke Rasmussens besøg på Vordingborg havn. Foto: Mille Holst

Niels Gottlieb (tv.) fra Vejdirektoratet fremviste blandt andet området, hvor den ny Storstrømsbro bliver bygget, for statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Foto: Mille Holst

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og folketingskandidat for Venstre Charlotte Bisserup Bechfeldt fik en rundvisning på Vordingborg havn ved Jan-Jaap Cramer (th). Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Han burde være kommet til kalvehave også. Så han samtidigt kunne se at han selv er med til at ødelægge Danmarks landområder med den anden hånd!

Tilføj kommentar