Skrotplads tilbage i Præstø

Produkthandel KMT A/S er navnet på den genvindingsvirksomhed, som får til huse på Værkstedsvej 11 i Præstø, som efter længere tid igen får en skrotplads.


Erhvervsområdet i Præstø får nu igen en genvindingsplads, hvor man kan komme og sælge sit metalaffald. 

- Jeg har samlet set arbejdet her i 17 år. For halvandet år siden lukkede jeg porten herude, hvor det har stået tomt indtil nu, så man kan godt sige, at jeg er kommet hjem igen - nu under den tredje ejer og igen som filialchef, siger Bent Larsen, der siden midten af april har malet og arbejdet på at gøre pladsen præsentabel igen.

Skrotpladsen hed oprindeligt Produkten, blev senere solgt til Stena og ejes nu af norske KMT Gjenvinning, som har valgt at placere anlæg i Frederikshavn i Nordjylland og i Præstø.

- I daglig tale har den dog altid været kendt som ”Produkten”, fortæller filialchefen og tilføjer, at betaling i modsætning til førhen vil foregå elektronisk.

 

Har været savnet 

Bent Larsen glæder sig over, at skærpede miljøkrav har medført insourcing og endda har fået produkthandlen tilbage til lige netop Præstø. 

- Efter hvad jeg har kunnet høre rundt omkring, har vi været savnet hernede, og det gør det kun sjovere at komme tilbage. Der har ikke været en eneste dag herude, hvor gamle kunder og bekendte har været inde at hilse på, smiler han.

Ifølge Bent Larsen er der også  potentiale rent jobmæssigt.

- I Norge er der 12 ansatte, men her på stedet er der lige nu kun mig. I den nærmeste fremtid bliver vi tre-fire ansatte, og på længere sigt regner vi med at blive en større arbejdsplads i Præstø. 

Fredag 8. maj er der åbent hus, og mandag 11. maj åbner Værkstedsvej 11 igen portene for skrothandel. 

brom

Tilbage til forsiden

Kommentarer

jeg vil lige spøre om man skal have cvr nr for at sælge til jer eller kan privat os det drejer sig om øl og vand dåser mvh allan

Tilføj kommentar