Sydsjællands Tidende holder nu også pause fra nettet. På forhåbentlig snarligt gensyn efter Corona-krisen. Foto: Mille Holst

Sydsjællands Tidende holder pause

Sydsjællands Tidende har fra den 25. marts 2020 besluttet at holde udgivelsespause, indtil tingene igen er blevet mere normale. Det er aldrig sket før, og selvom vi er ærgerlige, er det et nødvendigt skridt.

Avisen I forhold til den kommende tid, så er hele området - og landet - nu så påvirket af Corona-krisen, at det også rammer Sydsjællands Tidende.
Derfor er der truffet beslutning om, at avisen holder pause den kommende tid - også på nettet. 
Trods tidligere kriser, er det aldrig sket før, at avisen har holdt pause, eller ikke er udkommet, i de knapt 100 år, den har eksisteret. Men situationen nu er for alvorlig til, at vi kan fortsætte som vi plejer.
Det betyder helt konkret, at avisen - Årgang 95, uge 13 - var den sidste vi har sendt på gaden som vanligt, i det næste stykke tid. 
Således bliver al aktivitet sat på pause, indtil tilstandene bliver mere normale. 
Hvor lang tid der går, er der ikke nogen der kan sige, men planen er, at avisen igen udkommer, når det hele bliver mere normalt.
På grund af den aftale, der er lavet, må vi ikke arbejde efter tirsdag den 24. marts, og frem til vi igen udkommer.  Det gælder os alle sammen.
Der vil dog være artikler her på vores hjemmeside - hvor du kan gå på opdagelse i vores store arkiv.
Man er desuden velkommen til at kommentere og dele ting på vores facebook i mellemperioden og man kan også sagtens skrive mails til avisen. Vi må dog ikke læse og besvare mails, før arbejdet genoptages fuldt ud.
Så snart vi ved, hvornår vi igen udkommer, så melder vi det ud.
Beslutningen om at holde pause i en periode skyldes både hensyntagen til den mulige smitterisici, men også økonomien. 
Sydsjællands Tidende er 100 procent lokalejet og finansieres udelukkende via annoncer. Vi får således ingen anden økonomisk støtte, end den fra de lokale annoncører, og med den aktuelle krise, så er mange annoncer aflyst eller droppet - desværre i så stort tal, at der ikke er økonomi til at udgive avisen på nuværende tidspunkt.  
Vi er naturligvis ærgerlige, men det er nok det bedste og sikreste, som det ser ud nu. Og vi glæder os over, at situationen trods alt ser ud til at være midlertidig. 
Dertil er sikkerheden og vores alles helbred, trods alt det vigtigste.
Vi glæder os til at komme ud på den anden side og fortælle om stort og småt fra vores område og i mellemtiden opfordrer vi til, at I så vidt muligt støtter de lokale forretninger - både her i krisen og også bagefter. 
Det vil vi gøre. 
Kun ved at støtte de lokale forretninger, bliver det igen muligt, at lave en lokal avis.

Vi ses

Sydsjællands
 Tidende   

Sydsjællands Tidende holder nu også pause fra nettet. På forhåbentlig snarligt gensyn efter Corona-krisen. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Kommentarer

I ønskes en God Påske, fri for virus og bekymringer. Samfundet er kommet på stand by, med smuk natur, sol, ren luft og håb om at vi må lære hinanden bedre at kende og starte livet, efter pandemi, forfra. Det blive stor behov for fornyet syn på livet, der kommer. Dertil er sobre aviser nødvendige. Dem, der kender lokal samfund bedre end andre, dem der kan formidle vigtige forhold og begivenheder til alle samfunds lag og til alle afkroge af det sydsjællandske landskab. Dem, der er befolkningens øre og talerør. Sydsjællands Tidendes 92 år er en vigtig, gloværdig historie i samfunds tjeneste. Vi håber, I vender godt tilbage.

Jeg håber, I snart kommer i gang igen. Gælder lukningen også for Centraltrykkeriet? mvh Herbert

Jeg håber, I snart kommer i gang igen. Gælder lukningen også for Centraltrykkeriet? mvh Herbert

Tilføj kommentar