Marcus Hansen har startet eget firma, hvor han tilbyder alt indenfor ejendoms- og haveservice, tømreropgaver og diverse handyman-opgaver. Foto: Mille Holst

Da jobbet ikke lige fandtes startede han eget firma

Da det helt rigtige job ikke lige var til at finde, valgte 20-årige Marcus Hansen at starte egen virksomhed. Nu tilbyder han hjælp med havearbejde, tømreropgaver og diverse forefaldende arbejder.

Ørslev 20-årige Marcus Hansen har i vinterens sidste måned startet egen virksomhed: Hansens Combi Service. Han tilbyder alt indenfor have- og ejendomsservice, opsætning af hegn, mindre tømreropgaver og generelle handymanopgaver.
- Lige nu er jeg i gang med at lave en terrasse rundt om en pool, fortæller Marcus Hansen, da vi ringer til ham for at høre mere om hans firma.
Erfaringen har han fået fra tidligere arbejder blandt andet på et landbrug, hvor der både skulle beskæres træer, klippes hæk og laves hegn.
40.000 flyers delt ud til private på store dele af Sydsjælland og Lolland-Falster har givet pote, og Marcus Hansen har i øjeblikket masser at lave.
Egentlig var han i gang med at tage en uddannelse, men han befandt sig ikke godt med sit valg, hvorfor han forsøgte at få arbejde i stedet for.
- Men der var ingen, der kunne tage mig ind til de ting, jeg gerne ville, fortæller Marcus Hansen, der derfor valgte at tage springet og blive selvstændig. Arbejde, det ville han. På de to måneder han har haft sin virksomhed har han allerede haft meget at lave - både større og mindre opgaver.
- Ude på Ore har jeg lavet et hegn på 120 meter. Det var en stor opgave, siger Marcus Hansen, der har lavet en Trust Pilot, hvor kunderne kan anmelde ham.
- Alle, jeg har været ude ved pt., har været glade, fortæller han og opfordrer til at man,  kigger på hans hjemmeside, www.hansenscombi.dk, hvor der ligger billeder af mange af de opgaver, han indtil videre har udført.
Skulle man have brug for hjælp i haven, med noget tømrerarbejde eller noget helt tredie, kan Marcus hansen kontaktes på telefon 40 22 65 10.
- Er der ting, jeg ikke er helt tryg ved, har jeg et stort netværk, jeg kan trække på, fortæller Marcus Hansen og bruger således sine kontakter til at få den helt rigtige til at lave en bestemt opgave, som han ikke selv magter. Og netværket bruger ham på samme måde. 
- I stedet for at være konkurrenter, bliver vi kollegaer, slutter Marcus Hansen.

Marcus Hansen har startet eget firma, hvor han tilbyder alt indenfor ejendoms- og haveservice, tømreropgaver og diverse handyman-opgaver. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar