Daells Bolighus lukker i september og bliver til Harald Nyborg i november. Foto: Michael Thønnings

Daells bolighus bliver til Harald Nyborg

Samme koncern, samme - og måske flere - medarbejdere, men en noget anden type varer. Daells Bolighus lukkede i slutningen af september og genåbner i november som Harald Nyborg.

Vordingborg - Daells Bolighus har egentlig gjort det godt, men her har bare manglet en Harald Nyborg, fortæller administrerende direktør i Daells, Gert Sand, der påpeger at det er helt udramatisk, at den koncern,  der ejer de to butikskæder, nu ændrer Daells-butikken på Hovedakslen 12 i indurtsrikvarteret til en Harald Nyborg.
- Fra vi lejede os ind og etablerede Daells i Vordingborg, har vi hele tide haft en option på at vi kunne lave en Harald Nyborg i stedet, og det er den option vi bruger nu, siger han.
Således har Daells i nogle uger kørt med ekstra udsalg på udstillingsmodeller og det fortsætter de med indtil slutningen  af måneden, hvor butikken lukker. De resterende varer bliver så flyttet til de andre Daells-butikker, hvoraf den nærmeste er i Glostrup uden for København.
- Og man kan sagtens bytte sine varer eller komme med reklamationer i en af de andre butikker. Kæden fortsætter, påpeger Gert Sand.
- Sagen er, at vi rigtig gerne ville have en Harald Nyborg i Vordingborg og vi har undersøgt mulighederne noget tid, siger Gert Sand, der konverterer butikken direkte over. Således er Hovedakslen 12 netop stor nok til at huse den populære ”alt-mulig-værkstøjs-fritids”-kæde, der i øvrigt også ejer naboen Jem og Fix.
- Vi har talt med medarbejderne og alle har været interesserede i at fortsætte i Harald Nyborg, så det er vi rigtig glade for. Der er lidt mere personale i en Harald Nyborg-butik, så vi skal måske ansætte flere, lyder det.
Planen er nu at Harald Nyborg-butikken åbner i november, men der er ikke fastsat en præcis dato.
Men når det gik godt med Daells-butikken, kunne man så ikke have haft både den OG en Harald Nyborg og udnytte synergieffekten, med begge forretninger?
- Der var ikke plads i det nuværende lokale - Harald Nyborg har brug for den fulde plads. Vi har kigget på andre muligheder for Daells, men der var ikke noget lige nu, siger Gert Sand.
Daells Bolighus åbnede på Hovedakslen 12 i begyndelsen af 2017 og fik altså godt to-et-halvt år i byen.

Daells Bolighus lukker i september og bliver til Harald Nyborg i november. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar