• www.henriks-hvidevarer.dk

Vordingborgs dagplejere ankom i onsdags til kirkelig handling i småbørnehøjde i Vordingborg Kirke. Foto: Mille Holst

De små synger i kirken

Dagplejebørn i Vordingborg pyntede i sidste uge kirkens juletræ og mødte selveste julemanden.

Jul Vordingborgs dagplejebørn var onsdag i sidste uge inviteret indenfor i Vor Frue Kirke, hvor sognepræst Lisbeth Sinnet Froholdt sørgede for de kristne historier og organist Brian Skovgaard Sell Hansen og to piger fra kirkens pigekor sørgede for stille musikalsk stemning med blandt andet ”Højt fra træets grønne top” og På loftet sidder nissen”.
Børnene fik mulighed for at hjælpe med at pynte kirkens juletræ og inden den kirkelige handling gik igang kunne de desuden lege med det lille Jesusbarn, der lå på et tæppe under træet. Senere kiggede æslet fra stalden forbi og tilsidst mødte børnene selveste julemanden.
- Tidligere har vi haft børnehavvenbørn og dagplejebørn sammen, men i år er det anderledes, fortæller Lisbeth Froholdt, der har valgt at tage de allermindste for sig, så der bliver mere tid og plads til, at de kan gå omkring i kirken og selv gøre ting.
 

Vordingborgs dagplejere ankom i onsdags til kirkelig handling i småbørnehøjde i Vordingborg Kirke. Foto: Mille Holst

Sognepræst LIsbeth Sinnet Froholdt havde inviteret Vordingborgs dagplejere og vuggestuer til en højtidelighed i Vordingborg kirke. Foto: Mille Holst

Organist og kirkesangere sørgede for julemusik, mens dagplejebørnene ankom, fik flyverdragterne af og bagefter legede på patchworktæppet, der var bredt ud på gulvet til lejligheden. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar