Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Når Ishøjspillerne blev presset på egen banehalvdel, var topholdet faktisk til at tale med. Michael Holm Olsen (midt på billedet) scorede hattrick på Vordingborg Stadion.

De unge spillere bed fra sig

FODBOLD Med en gennemsnitsalder på blot 20.9 år var det formentlig det yngste mandskab, som Vordingborg IF mønstrer til en førsteholdskamp og de unge talenter gjorde det, trods nederlaget, fremragende mod rækkens tophold fra Ishøj.
I de første 85 minutter var det meget svært at så forskel på top og bund i Serie 1 rækken, for hjemmeholdet gik frisk til sagen og scorede endda også kampens første mål.
Hvis ellers Michael Holm Olsen kan holde sig fra skadesbænken, er den unge angriber et frisk pust og det viste targetspilleren flere gange i lørdagens kamp på Vordingborg Stadion.
Michael Holm Olsen havde den første målchance, hvor han prøvede at dirke bolden gennem benene på Ishøjmålmanden, som fik reddet med det yderste af langemanden, men minuttet efter tændte Michael Holm Olsen op for måltavlen.
August Heinisch Schou spillede angriberen, hvor han har sin stærke side, nemlig i direkte løb mod målet og 1-0 føringen efter blot 11 minutters spil sendte et lille gys gennem Ishøjmandskabet.
Gæsterne er dog ikke uden grund rækkens eneste ubesejrede mandskab og på blot to minutter lykkedes det gæsterne at score to gange.

Straffespark eller fordel?
Det var dog gæsternes tredje mål, som de scorede direkte på frispark efter en halv times spil, der mere eller mindre blev afgørende for kampen. Knapt var anden halvleg fløjtet op, før topholdet igen fik sendt bolden ind bag Vordingborgs målmand Lasse Nielsen.
Målmanden var ude med riven i det kriminelle felt og straffesparket var i sin orden, selv om dommeren i første omgang lod fordelsreglen gælde.
- Jeg syntes ikke, at dommeren i din situation skulle have ladet fordelsreglen gælde, for efterfølgende at fløjte for straffespark. For Ishøj fik lov til at fortsætte spillet og endda afslutte på mål, fortæller Vordingborgtræner Kenneth ”Bøv” Hansen.
Lasse Nielsen prøvede selv at gøre skaden god igen, da han snuppede forsøget fra 11-meterpletten, men bolden sprang ud til straffesparksskytten, som ikke svigtede i sit andet forsøg.

Fuldendte sit hattrick
På blot tre minutter fik Michael Holm Olsen fuldendt sit hattrick. 3-4 målet blev scoret efter godt forarbejde af Thomas Hebo Hansen, men nærmere en overraskelse kom hjemmeholdet ikke.
I kampens sidste fem minutter blev Vordingborg trynet ud af banen, da Ishøj fik cementeret den fortjente sejr, men Kenneth ”Bøv” Hansen er tilfreds med indsatsen:
- Vi har stadig mange skader i truppen, så det er næsten et luksusproblem at give så mange unge og dygtige spillere spilletid, fortæller Kenneth ”Bøv” Hansen, som fremhæver tremålsskytten Michael Olsen Olsen og kantspilleren Christian Jürgensen.

Serie 1: Vordingborg IF - Ishøj BK 3-7 (1-3).
Mål: 0-1 Michael Holm Olsen (11). 2-4 Michael Holm Olsen (58). 3-4 Michael Holm Olsen (62).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Æblernes dag i...
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
Kommende arrangementer
22.
Okt
Hotdogs og Højmesse Køng Menighedsråd
22.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
22.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
24.
Okt
Borgermøde Lokalrådet for Kastrup, Ndr. Vindinge og Næs
24.
Okt
Meditationsgudstjenester Vordingborg Kirke
25.
Okt
RaketVækst Vordingborg Erhverv
25.
Okt
Generalforsamling Mern og Øster Egesborg Sognes Lokalråd
25.
Okt
Foredrag - mød Daniel, der kom som flygtning til Danmark for 7 år siden Køng Menighedsråd
25.
Okt
Generalforsamling Stensved og omegn Lokalråd
25.
Okt
Tove Ditlevsens hjerte KulturArkaden