Det er utroligt...

Medens iværksættere arbejder på at placere et hotelskib med plads til 100 borebisser og diverse servicefaciliteter tæt på en boreplatform i Nordsøen, er man i disse dage ved at opføre en containerby med plads til 64 brobyggere på Storstrømsbroen langs med Sydhavnsvej i Vordingborg. Hertil kommer en større servicebygning mod vest. Begejstringen hos lokalbefolkningen kan sikkert ligge et lille sted.
Det hedder sig, at det ville blive for dyrt at anbringe et tilsvarende hotelskib til 64 mand og diverse servicefaciliteter ved Vestkajen på Masnedø med stævnen mod Masnedsundbroen. Når Storstrømsbroen er færdig om 4-5 år, kan hotelskibet sejle videre uden at efterlade sig spor. Diverse formalia omkring en midlertidig lokalplan betragter vi ikke som noget problem. 
I Sydsjællands Tidende den 27. august 2019 blev det oplyst, at når Storstrømsbroen er færdig, vil den famøse containerby blive ombygget til studieboliger eller familieboliger. Placeringen fejler ikke noget. Det er på en af de smukkeste grunde i Vordingborg. Containerindtrykket vil forblive. Det kan beboerne i området sikkert godt undvære.
Nogen må have sovet i timen.

 

Tom Tiljevang Larsen
Femøvej 2, 1. d5
4760 Vordingborg

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar