• www.henriks-hvidevarer.dk

Per Sørensen (tv.) har overladt Dinitrol Vordingborg til Per Ingemann, hvorved firmaet skifter navn til Ingemanns Dinitrolcenter Vordingborg. Foto: Mille Holst

Dinitrol skifter ejer

Per Ingemann og Ingemanns Bilpleje har overtaget Dinitrolcenter Vordingborg, der fremover hedder Ingemanns Dinitrolcenter Vordingborg. Rustbeskyttelsen vil fortsat foregå fra adressen på Stokkedrevet 9, men afleverer bilen på Præstegårdsvej hos Ingemanns Bilpleje.  

Vordingborg Per 1. april i år har Per Ingemann overtaget Dinitrolcenter Vordingborg efter Per Sørensen. Sidstnævnte har 26 års erfaring i branchen, heraf de seneste 13 år som selvstændig, og han fortsætter med rustbehandlingen af biler under den nye ejer, men ser frem til nu at kunne overlade økonomien og administrationen til Per Ingemann - ja og måske endda også at kunne få en arbejdsuge på ”kun” 37 timer.
- Jeg håber, at mine kunder vil tage godt imod Per, siger Per Sørensen, da vi møder ham og Per Ingemann til en snak om overtagelsen.
I den kommende tid oplærer Per Sørensen Per Ingemann, så denne vil kunne klare rustbehandlingen, når Per Sørensen har ferie. Oplæringen går også på rustbehandling af el- og hybridbiler, noget Per Sørensen selv har taget kurser i de senere år.

Udvider sine tilbud
Per Ingemann, der står bag Ingemanns Bilpleje på Præstegårdsvej i Vordingborg, glæder sig over at have fået muligheden for at indlemme Dinitrol i sin virksomhed.
- Nu har vi både klargøringen og undervognsbehandlingen af bilerne i huset, fortæller han og påpeger at en del af lokalerne desuden er udlejet til Borgholt Auto-El, hvorved der i samme hus også kan udføres visse bilreparationer.
I marts, da Ingemanns Bilpleje flyttede til Præstegårdsvej, udvidede firmaet sit sortiment af bilplejeprodukter til både private- og erhvervskunder. Med overtagelsen af Dinitrolcenter Vordingborg - som fremover hedder Ingemanns Dinitrolcenter Vordingborg - tilføjes endnu et tilbud i firmaet.
Kunder i Dinitrolcentret vil fremover skulle indskrive bilen og aflevere den hos Ingemanns Bilpleje på Præstegårdvej, men derudover er alt som det plejer at være: Rustbeskyttelsen udføres efter de samme skemaer som hidtil, det produkt, der sprøjtes på er det samme og firmaet er underlagt de samme kontroller som hidtil - selv manden, der udfører rustbeskyttelsen er den samme, nemlig Per Sørensen. De gamle telefonnumre på Dinitrol er også fortsat i brug, men nu kan man tillige kontakte Ingemanns Bilpleje for at få en tid til rustbeskyttelse af sin bil.
- På sigt håber vi at kunne udvide Dinitrol-delen, men pt. er Per der alene, fortæller Per Ingemann.
 

Per Sørensen (tv.) har overladt Dinitrol Vordingborg til Per Ingemann, hvorved firmaet skifter navn til Ingemanns Dinitrolcenter Vordingborg. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar