• www.henriks-hvidevarer.dk

Drømmer jeg eller er jeg vågen?

Åbent brev til borgmester Mikael Smed Vordingborg Kommune
I forbindelse med spærring af Orevej ved Rampen, har der været en del skriverier i perioden fra spærringens start og indtil nu, om hvilke problemer der er for den motoriserede del af beboerne herude på Ore.
Og jeg skal da indrømme at der ofte nærmest er kaos på Orevej i myldretiden morgen og aften.
Nu læser jeg i Sydsjællands Tidende uge 22, at der kan forventes en forlængelse at spærringen med i al fald tre måneder mere. 
Men har kommunen helt glemt, at der også findes en del beboere herude på Ore, der i dagligdagen er afhængige af den offentlige trafik. Med spærringen af Orevej blev der på hverdage sparet en bus i timen i dagtimerne og lør-, søn- og helligdage også en bus i timen. Dette betød en halvering, og at betjeningen med buslinje 661R over en nat blev reduceret med 50 procent til en bus i timen henholdsvis en bus hver anden time.
Det gør det så ikke bedre, at der ikke er skabt forbindelse ved banegården mellem den bus der betjener Kulturarkaden og den der betjener Ore.
I øvrigt er der også problemer med korrespondancen med togbus videre ud af byen. Enten kan man vælge en god ventetid på vej ud ad byen. Vordingborg Station er så absolut pt. ikke publikumsvenlig. 
Jeg tænker på: Ingen udkald ved togbusproblemer, intet ur der viser tid, ingen mulighed for at sidde og vente på bus, hverken i forhal eller ved togbusstop eller mulighed for at stå i læ og vente ved dårligt vejr.
En lille bibemærkning. Det har i øvrigt altid undret mig, at man i den tid linje 661R har betjent Ore, når trafikken reduceres om aftenen og lør-, søn- og helligdage, altid vælger at fjerne de busafgange der skaber forbindelse mellem tog og bus enten ud eller hjem.
Med dette brev håber jeg at gøre kommunen opmærksom på en gruppe borgere på Ore, som jeg synes er blevet ladt i stikken.

 

Hans Ove Stiig
Havrevænget 19, Ore
4760 Vordingborg 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar