Ib Davidsen med to af sine postkort - det ene med en cyklende Larsen. Foto: Michael Thønnings

En tegning om dagen: - Ib fangede Larsen

Ib Davidsen tegner hverdagen - hver dag - og fandt også et par tegninger af Fløjte-Larsen.

Vordingborg Han har haft lavet et par udstillinger med sine billeder, men mange af dem bliver sendt som postkort til venner og familie. Da Fløjte-Larsen gik bort, gik Ib Davidsen fra Vordingborg, dog i arkiverne.
- Han var et rigtig fint menneske og min datter og jeg blev også på et tidspunkt inviteret ind i hans skur - ”Bøvsen”, fortæller Ib Davidsen, der netop gør meget ud af at fange hverdagen og aktuelle situationer, når han tegner. Både lokalt og på landsplan. Og der betyder Larsen en  del.
- Vi holdt jo altid øje med ham og mødte ham tit. Han kom også forbi med et stykke ål en dag, fortæller Ib Davidsen, der sørger for at tegne hver dag. 
Det begyndte egentlig først rigtig, da han blev pensioneret i 2002, hvor han startede med akrylmaleri, mens han senere er gået over til oliekridt og akvarel, og det er sådan et par små, fine postkort, vi viser her i avisen. 
Det ene er en fantasi-fabuleren over Slotstorvet, mens det andet er Larsen, der kommer cyklende med tre øller på bagklappen ned mod de røde skure. Sådan som mange nok vil huske ham. 
Malerierne er fra 2011 - og faktisk var der et mere med netop Larsen, men det blev solgt på en udstilling på Møn for nogle år siden.
Ib Davidsen, der i øvrigt er tidligere vicepolitiinspektør i Vordingborg, fortsætter med at tegne og male og laver nu især tegninger inspireret af Roald Als karikatur-tilgang til især politik.

Ib Davidsen med to af sine postkort - det ene med en cyklende Larsen. Foto: Michael Thønnings

Postkortet med Larsen i Ib Davidsens streg.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar