Et nyt slot...

Et sted i Vordingborg Kommune sidder en ung mand. Han har masser af evner og gode ressourcer, men han er fuldkommen mast og handlingslammet af alle de krav samfundet på alle niveauer stiller til ham. 
Et andet sted i Vordingborg Kommune sidder en midaldrende mand. Den midaldrende mand er et magtfuldt medlem af den nye adel – det vil sige vores demokratisk valgte politikere. Nu vil den nye adel bygge et stort nyt og moderne slot til sig selv, fordi det gamle slot i Vordingborg er blevet utidssvarende og umoderne.  
Der var engang jeg betalte min skat med glæde, men det gør jeg ikke længere. Jeg ærgrer mig gul, grøn og blå over at mine skattepenge skal bruges til at bygge et nyt slot i Vordingborg. 125 millioner vil politikerne bruge til selvforkælelse. Jeg ville ønske jeg kunne melde byrådet til luksusfælden. Set i mit objektiv hersker der overhovedet ingen tvivl om, at der er gået en hel del Ludvig d. IV i det politiske parnas. Den nye adel bruger en masse penge, de ikke har, til luksus.  
Jeg ville frygtelig gerne bruge mine skattepenge til at etablere et trygt fundament under den unge mand, så han får en mulighed for at kunne opfylde sine egne behov og skabe sig et velfungerende ståsted for uddannelse, udvikling og udfoldelse. Godt og vel en fjerdedel af vores unge mellem 15 og 25 har problemer – nogle er selvskadende, nogle bedøver sig med illegale stoffer, nogle er kriminelle, nogle har anoreksi, nogle er deprimerede, nogle har bulimi og nogle har en bogstavdiagnose.  
Men da nu det er den nye adel suppleret af de kommunale direktører i millionklassen der bestemmer, hvordan mine skattepenge skal bruges, så må jeg bare finde mig i at se adlen bygge sig et slot, mens ungdommen og dermed vores fremtid forsumper.

 

Linda Rasmussen,
Råbyovedvej 6,
4791 Borre

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar